Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

---den 045---

16. 06. 2002
2
0
799
Autor
Máslo

máslo.cz

Včera ve tři odpoledne se na serveru underground.cz, známém to (nejen) hackerském ústředí, objevila "bleskovka" - buttery.division hackla maslo.cz. Co k tomu dodat? Na jednu stranu chápeme, že někteří lidé mohli mít z naší úvodní stránky pocit jisté nepatřičnosti, zvláště pak, znají-li hacky binary.division. Dovolili jsme si totiž použít jejich design... Výraz "permanent hack" ovšem není nadsázkou, byl pouze nepochopen. Snahou hackerů je někam se nabourat a binary.division k tomu dokáže přidat filozofickou reflexi. Naším cílem je nabourat realitu. Donutit náhodné kolemjdoucí, aby se zastavili a aspoň na chvíli vypadli z každodenního stereotypu, podívali se na svět jinak. Řečeno s originální bd - nechceme svět, kde bude v našem životě jedinou barevnou věcí televize.
permanent hack. stay tuned. more to come. buttery division enjoys the ride.

PS: Kdo není veřejnou osobou, neprorazí. Virtuální existence je skvělá věc: ale nestačí. Víme to. Řídíme se podle toho - ale všechno má svůj čas... Mějte oči otevřené...


Toxman
17. 06. 2002
Dát tip
Máslo, Máslo... šířít takové hoaxy... Tentokrát 1:0 pro máslo.cz :-)))) *

Radost
16. 06. 2002
Dát tip
škoda....byli to dobrý týpci :))

Wopi
16. 06. 2002
Dát tip
máme 8-)

Máslo
16. 06. 2002
Dát tip
nejlepší je ovšem zpráva na blackhole.sk www.maslo.cz hacked by binary.division !! :-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru