Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde ?

17. 04. 2024
6
6
73
Autor
Benetka

Tenhle můj deníček na síti je už i pro mě nepřehledný... :D Nikdy newim kolikátý díl to je. Nehledě na to že některé mé výplody by do této sereryje měly patřit ale z rozličných důvodů se tak nestalo. Za což se omlouvám sobě sama si. Takže to číslo vlastně může být jakékoli že. Nicméně kouknu ještě které bylo poslední a doplním... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=wU_bjQ1HjKo&ab_channel=JirikSkritek

 

Má ZLATOHNĚDÁ...

Dnes jsi za mnou přišla do skládečku v čase kdy již byla KAZITETA pryč. Neviděl jsem Tě přicházet a tak jsi mne krapet přeqapila tím svým čau Miri. Otočil jsem se a odpovídám: Ahoj KRÁSKO! Wim Pane že to vidíš jak je KRÁSNÁ. Úplně xežrání! Žít v pohádce pak já jsem Jejím vlkem a Ona mou KARKULKOU. A dnes jsme spolu prohodili mnohem mnohem mnohem více slov a vět nežli za posledního čtvrt roku dohromady. 

Stoupla sis na paletu a tím pádem jsi byla stejně vysoká jako já. Chtěla ses vrátit na Zem ale já Ti řek´ zůstaň. Poslechla jsi. Teď se přeci můžeme dívat na vzájem do očí aniž bys musela ke mně vzhlížet. I když... Lhal bych že to není jedno z mých přání - ABYS KE MNĚ VZHLÍŽELA! :)

A opět jako jindy jsem se v těch Tvých lískovooříškových očích zcela utopil...

A opět... Jsem byl na pár oka mžiků ve Tvé osobní bublině. Naše hlávky byly od sebe snad jen 34 cm. Hltám Tě očima. Když více nesmím. Sleduji barvu a tvar tvých per které bych chtěl tak mocmocmoc líbat. A všímám si také všech těch droboučkých vrásek kol nich a také kol očí. A stále čekám. Kdy jiskra přeskočí. A vono furt niccc niccc niccc... :)

Máš v očích krvavé žilky říkám Ti. A Ty mi odpovídáš že to je alergie. První co mne napadlo byly pyly. A tak to taky řikám. Ale Ty prej že nene! Alergie na práci! Se musím smát teda... :D

A nebo jsi jen alergická na mne? Dodávám.

Sklopíš hlávku a kroutíš jí jako že nene...

Ale kdybys řekla že jo tak... 

Odpověděl bych že chápu.

Někdy jsem fuckt na zabití.........

Miluji Tě.

Bodka.


6 názorů

Kočkodan
před 2 týdny
Dát tip Benetka

Ještě že to tvoje „ahoj krásko!“ nezaslechla kaziteta, to by ji určitě bolelo.


Philogyny
před 2 týdny
Dát tip Benetka, Alegna, trojort

Raději si to probrečím, protože pláč je stejně nakonec smích a na ten se neumírá. Alergie se dědí. Kdysi mi maminka hlídala kluka. Píchla ho včela. Začal opuchat. Maminka byla alergik, tak mu dala Dithiaden a provolala tátu. Ten ho vezl do nemocnice, řval po vrátném a řítil se. Syn skončil na Jip. Alergie na včelu. Kdysi nám takhle odešel traktorista. Pod lesem ho píchla včela. Umřel. Ty tvý eskapády........


Benetka
před 2 týdny
Dát tip

Promiň Phil. Asi budu hnusný ale! 

Dívka s kosou léčí všechny neduhy a trápení. Jednou pro vždy.


Philogyny
před 2 týdny
Dát tip Benetka, Alegna

Já ráno vyjdu na chdník , nadechnu se zlatého deště a brečím. Nepomůže nic... :)


Alegna
před 2 týdny
Dát tip Benetka, Philogyny, 8hanka

:) dneska se hezky četlo


Lili.
před 2 týdny
Dát tip Benetka, Alegna, Philogyny

Romantické @-}--------


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru