Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sebevražda anočíne

05. 05. 2024
1
7
86
Autor
Aru

Upozorňujeme, že následující text je pouze formou extrémního humoru po kterém se čtenáři chtějí zabít. A nad to by čtenář měl mít na paměti, že sebevražda je stále trestný čin, trestaný veleváženým soudním tribunálem, trestaný doživotní pokutou a vyhnáním do exilu.

Nejprve je nutno si nato nasadit řádné psychiatrické okuláre pro dostatečnou zodbornost. V otázce po úmyslném skonu lidském není jednota, nýbrž panují různice, zatímco dnový člověk, jemužto auto uneslo manželku i s děťátama bude za úmyslem sebevraždným, naproti tomu, auto, jenžto uneslo zmíněnému budoucímu rodinnému umrlcovi vnadnou ženštinu a její pro stát vychovávané budoucí daňdoplatníky bude zatvrzele proti zúmyslovému skonu.

Nyní se podíváme, conato tvrdí církev svatá, zbohem posvěcená, jediná gadolická. Bylo opravdu těžké schoditi tu naši zemni Žeskou, jak o ní zpívá národní hymnový klenot JK Dyl. I přes množství autostvůr nám pro tento článek nikdo žádného autostvůra nechtěl přiděliti a proto prostou schůzí jsme schodili Žeskou Zemni, květem dálnic i parkovišt, jakož i skladiš a výrobníh hal v polích oplývajíc.
Nakonec se přece jenom povedlo najít konečně zchátralý gostel s gadolickým knězem, jenž holdoval ve svátosti alkoholu a proto lze jeho názorů pojmouti za validní.
Co tedy tvrdí o sebevražedném zúmyslu gadolická církev? Nejprve po nás chtěla plnou lahev, jednočeho, že bez toho žádných výpovědí nedává.
Po zmizení celého obsažného stavu lahve v hrdle gadolické církve, ona církev se jala usnouti. V šerém večeru jsme mlčky uznali, že i přes proinvestované peníze odmítá artikl jistoty gadolická, svatá a zbohu církev vydati.

Po tomto debaklu se jeden náš týmovní kolega rozhodl pro náhlý skon, leč se rozmyslel, když mu bankúřad v pípnutí mobilem vzpomněl splátku hypotéky a tak se k životu zpátky probral s věží na duchu a tak už v nastalé noci, uprostřed polí ničehož jsme dosáhli o zúplnosti.

Příštího pracovního zadne, kdy jsme zasedli s pozůstalými kolegy k teorii, jali jsme hloubati do tématu, ale i přes vypitá kafe jsme došli pouze k jídlu obědnímu v nedaleké jídelně.

Nakonec po množstvích popsaného papíru jsme se usnesli, k tomu že osoba řádných mravů, respektujících zákon se při životě zachová, zatímco podvratní živlové bez morálky sobě odchod dají. Spokojeni nad výsledkem odebrali jsme se k přípitkovemu baru samosehoštěni.


7 názorů

No


Aru
před 2 týdny
Dát tip

díky všem za čtení, jádrem textu se nakonec stalo to, že skupina jakýchsi věčně opilých vzdělanců se jala odkrývati zavoj smrti a takhle to dopadlo :D


Kočkodan
před 2 týdny
Dát tip

Po dílka tvého dočetbě mé údy dolní vskutku do menší místnůstky s nožíkem ostrým namířeno měly, avšak ve chvíli následné od aktu krvavého přec upuštěno bylo.


Andreina
před 2 týdny
Dát tip

Sebevraždování neuznání jesthodné, uznávání jesthodné pouze krkokroucení jiným.


K3
před 2 týdny
Dát tip

Já se zrovna jednou sebe-vreždou zaobírám. Ale nevím co sesmolím. Občas při tom totiž narážím, tak třeba zločin a trest...


Lyryk
před 2 týdny
Dát tip Aru

:DDD


Aru
před 2 týdny
Dát tip

jen dodám že pro to na písmáku neexistuje kategorie :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru