Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VÝ. LET

19. 07. 2002
5
0
1102
Autor
lachtan81

..takový menší výlet do mimoreality..

Probudí tě zvon z nekonečné propasti vesmíru. Natáhneš ruce a chytneš se hvězd. Ty tě provedou krajinou slunce. Budou tam všude obrovští draví ptáci s barevnými křídly..stanou se duhou. 

Objeví se ještěrčí oči v porcelánové hlavě anděla. Bláznivě se usmívá a přitom křičí o pomoc..

Odněkud z dálky se ozývá tajemná hudba. Jsi v kruhu sedmi šamanů, všichni mají kamenné tváře. Podávají ti oheň a tebe pohlcuje žár.. Roztahuješ ruce, tím se měníš v zapálený kříž. Pomalu se otáčíš hlavou dolů a pak pořád dokola, pro poznání Boha a Ďábla. Ti dva se mění v kruhu Ryb a otevírají ti bránu věčnosti.. Šťasten z otevřené brány se k ní rozběhneš, ale nějaká síla tě stáhne zpět. Otevřeš oči a přestaneš chápat svět..


Hermann
27. 03. 2004
Dát tip
Veľmi pekné a zdá sa mi, že veľmi tajomné až ezoterické...Hermann

Shammann
30. 09. 2003
Dát tip
Přijde mi to příliš krátké, ale lichotí mi téma:-)

Nedokáži si to představit - hlavně poslední větu (přestaneš chápat svět) - já ho nikdy nechápal... ? :o( :o) Ale jinak je to vážně hodně irrealistické...

815_0
01. 08. 2003
Dát tip
Wow - Tvůj způsob psaní se mi hodně zamlouvá - líbí se mi, jak dokážeš vystihnout atmosféru děje i děj samotný, propletený mnohým tajemnem, který se odehrává někde hluboko, kam ubohé lidské oko nedohlédne - máš mé uznání a - těším se na Tvá další dílka :-)

Lowlander
25. 04. 2003
Dát tip
Zvláštní symbolika... nevím přesně, kam s ní míříš... napovíš? :o)

Danny
01. 11. 2002
Dát tip
**** pjekný

Markeeeta
19. 07. 2002
Dát tip
nádherně barvité, myslím, že ti rozumím *

des_te_meer
19. 07. 2002
Dát tip
:) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru