Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hádka 2

22. 07. 2002
1
0
652
Autor
Map

Ona byla taková .....střelená a o byl nějchyřejší kluk(a taky nejvážnější na škole)a taky samozřejmě nejhezčí.Vůbec jsem nechápala jak oni dva se mohli dát dohromady ale byla jsem celkem ráda on byl můj nejlepší kamarád a ona byla moje nej. kamoška .Ale zas když to vezmu z druhé strany tak jsem měla o starost víc.Každý den ke mě chodil jeden nebo druhý prosit o radu a mému klukovi se to moc nezamlouvalo protože jsem se pomalu věnovala víc jejich vztahu neš našemu.

  Jak jste už asi zpozorovali tak i po té hadce co jsem popisovala(viz.dílo Hadka)jsme se dali dohromady i když radši bych to viděla jinak.Ale abych se zpátky vrátila k tématu.

 Byli dokonalí pár celá škola o nich věděla a když už se o nich chtěl někdo začít bavit říkal ti dva zamilovaní.Až jednou.....vše netrvá věčně.Šli jsme s Johanou po ulici a najednou jsme uviděli Dana s nějakou cizí holkou v obětí.Na mé snaze bylo ho nějak zakrýt aby si toho nevšimla ale...Nešlo to přehlídnout.A tak naš dokonalí pár se rozešel ,ale před rozchodem následovala ta naše tedy spíše jejich osudná hádka.

 Tak jsem si s Johanou sedla na lavičky a začala jí utěšovat že přece obětí nic nezáleží a že to třeba byla jeho sestřenice.Moc to nezabralo .Byla nervozní pálila jednu za druhou a tiše vzlykala.

 Zvedla se atřošku hysterickým hlasem řekla neříkej že když ses otočila tak jsi neviděla jak se líbají.No mmm jo .No vidíš líbáš se z bratrancem....!!No ne..Tak vidíš..ale to je tím že ja bratrance nem...No to je fuk sedla si a z tažky vytáhla další cígo.Hele Johý kvůli tomu debilovi nemusíš kouřit jako fabrika.Zase se prudce zvedla a svým postojem mi naznačila že mi do toho nic není.AAAA zdálky se k nám blížil ten dokonalý a neodolatelný... Ahoj ve spolek jak se tu mate holky..Johana ještě stala....Dan se k ní přihrnul objal jí a dal jí pusu na tvář.To dělaš každý co .Tiše vyjekla a uvolnila jeho sevření.Jak to myslíš osopil se...

  Pomalu mi docházelo že tam už asi nebudu moc platná a napadlo mě se tiše vzdálit.Nenápadně jsem proklouzla mezi keři a nechala jsem je tam at si to dořeší. Tajně jsem doufala aby to dopadlo dobře.A v tu chvíli mě napadlo bud to místo je prokletý nebo to hold patří k našemu věku:))))


Miki
23. 07. 2002
Dát tip
Řekl bych že je dost nečitelné, a to co do vzhledu i obsahu.

Deltex
22. 07. 2002
Dát tip
Chm, zajímavé.

tloudev
22. 07. 2002
Dát tip
No pokud vynecham detail ze se to pres samy hrubkI neda cist, tak je to dost nezajimavy, nemastny, neslany, vo hovne.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru