Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

New way

01. 08. 2002
2
0
1452
Autor
Severkanova

Muj vubec prvni akrostych - (tomu, kdo je mou inspiraci)

Again another agonizing

Long and lonely day

Before more

Instant, inspirational

Romantic, yet

Exciting exchange

Of messages brings our cell phones to a poetic orgasm.


poetic orgasm ? vau to slyším prve a zní to hezky :)))

Severkanova
07. 11. 2002
Dát tip
WiruZ: no ono by to mozna bylo i docela zajimave, vydat se na cestu bez absolutni moznosti dorozumeni se a nechat se prekvapit, kam by se clovek nakonec dostal... (a jestli by mu tam fungoval mobil :-))) Kapr: Diky za cteni. Vis, toto je takovy kontroverzni akrostyk a radeji si precti nejaky jiny, jestli se k tomuto zanru znovu navratim. Navzdyh_Tvuj: taky se mi to libi, uz od okamziku, co mi to poprve prislo do hlavy.

Kapr
06. 11. 2002
Dát tip
Rád bych ohodnotil, ale jazzykové znalosti nejsou natolik dobré.

Severkanova
08. 10. 2002
Dát tip
WiruZ: Albireo zacal letos v lete skladat akrosychy v angline, a ja tedy zkusila slozit taky jeden.. a tot vse... Preji uspech se studiem anglictiny - co takhle (po prodani tech tvych basni) se odplavit na ostrov anglicky mluvici (ale nekde v teple:-) a tam praktikovat?) waldekke: nevim, proc ne? bylo to prave jak to rikas...jestli ti dobre rozumim :-) Diky za cteni :-)))

WiruZ
08. 10. 2002
Dát tip
Hmm, a kdyby si viděla (a hlavně slyšela) jak mi jde němčina - ajaja, to je teprve běs a děs. No a jestli bych někam dojel to teda opravdu nevim.

WiruZ
06. 10. 2002
Dát tip
E? Sorry, ale dostatečně dobře neovládám angličtinu (a to se jí učim už 7 ((ano slovy sedm)) let). No jo budoucí elita národa.

waldekke
06. 10. 2002
Dát tip
koneckonců, dataexchange jako dataexchange. :o)

Skyvagrant
01. 09. 2002
Dát tip
Snažím se číst vše od Tebe, tento obsahem zajímavý akrostich mi však unikl, musím dát tip. Kdyby bylo možné, tak dva tipy, je prožitý a ne vykonstruovaný.

Albireo
01. 08. 2002
Dát tip
The student outmasters her tutor. Perfect! Alliterating acrostic... TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru