Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ožehlé moudí

04. 08. 2002
2
0
4829
Autor
Hildegarda

Odstrašující poučení pro zanícené kuřáky!

 

 

Odstrašující  poučení pro zanícené kuřáky

 

Tato událost je  naprosto pravdivá.Aktéři příběhu si přejí zůstat v anonymitě. Jistá   žena, velmi čistotná, ale také hospodárná si jednoho osudného dne vyprala v benzinové lázni kabát. / V ranném kapitalismu   byla pro ni čistírna příliš drahá  záležitost/. Upotřebenou  koupel vlila do záchodové mísy.   Nespláchla, protože její manžel  složitými výpočty došel  ke zjištění, že jedno spláchnutí  příjde bratru na 50 haléřů.

    Její druh, fanatický  to kuřák, směl provádět tuto  nezdravou činnost pouze na  oné místnosti. Vstoupil na WC již  se zapálenou  cigaretou. Po  vykouření hodil nedopalek do toaletní mísy.   Jeho počin měl nedohledné následky, na které co živ bude nezapomene. Z mísy vyrazil  vroucí plamen, který sežehl vše co se sežehnout dalo  a nebylo toho málo.Muž s řevem vyrazil dveře, padl na pokojně odpočívající bulteriérku, kterou ho leknutím hryzla do nosu.Napáchaná škoda :   zlomená ruka   a několika týdenní  nefunkční mužnost,  kterou těžce nesl, neboť byl v záležitostech sexuálních stále ještě mlsným kocourem a jeho žena nebyla také zrovna chladná.   

 

Poučení :   musíš-li kouřit, vždy   se nejdříve  pečlivě rozhlédni kolem sebe, nehrozí-li  ti  nebezpečí.

Nejsi-li si s tím stoprocentně jist, n e k u ř!!!

                   

 


s_manga
10. 05. 2004
Dát tip
to jsem už někde slyšel

... to se občas stává. Normálka, néé?

tloudev
17. 08. 2002
Dát tip
Přej a bude ti přáno. Dej a bude ti dáno. Kuř a bude ti kouřeno.

tloudev
17. 08. 2002
Dát tip
Přej a bude ti přáno. Dej a bude ti dáno. Kuř a bude ti kouřeno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru