Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč...

06. 08. 2002
1
0
1357
Autor
Broskvička

Proč srdce mě bolí

a slza stéká po tváři?

Proč pláč sílí

v měsíční záři?

 

Sedím sama na lavičce,

hledím na měsíc,

snažím se zjistit,

kdy mi bude líp.

 

Nevím, visí nade mnou otazník.

Proč vůbec já mám žít.

Na ukázku lidské hlouposti,

nebo zbytečné žalosti? ... ?

 

Proč existuje slovo,

které ublíží?

Nevím,vždyť sama tu sedím,

na měsíc hledím...

 

...sama a jen tak!


Bacil
23. 09. 2002
Dát tip
Mathew má pravdu - až na jedno: na Písmáku má každý právo umisťovat cokoli (není-li to propagace fašismu, komunismu, pedofilie a podobně). Už proto, že je tu spousta autorů, kteří psali takové věci, jako je tahle, a dneska je pro jejich tvorbu všichni obdivují. A i kdyby ne... už to, že tady člověk vypláče své pocity, není málo. Spoustě lidí Písmák tímhle pomohl a pomáhá...

Houbatec
06. 09. 2002
Dát tip
Ach jo!

Shellinka
08. 08. 2002
Dát tip
No holka nevim, je to asi fakt příliš profláknutý, rýmy mi moc nesedí... :o(

Broskvička
08. 08. 2002
Dát tip
Nechci to řešit.....prostě je to blbá básnička.....ale ten den mi to moc nedodalo....omlouvám se ......nejraději bych ji úplně smazala .....

AHED
07. 08. 2002
Dát tip
Ehhhhh...no to je beze slov...(čili jako že NE!) A rozhodně bych to nesváděl na to zabití, i to se dá vyjádřit mnohem mnohem lépe...já to znám...i když je fakt, že neříkám, že bych to zvládl lépe, ale moje žíly...no nic.

Mathew
07. 08. 2002
Dát tip
Vždyť je to strašný.Četl jsem si od Broskvičky i další básničky a ty jsou dobrý,ale tohle prostě ne.Je jedno jakej pocit za tím stojí,pokud je ta básnička na nic,tak to odvolávání na zabití se nespraví.A jinak osobní problém mám,díky za optaní.

Adams
07. 08. 2002
Dát tip
Nojo, každý máme něco.-)

Mathew
06. 08. 2002
Dát tip
Ty rýmy jsou příšerný ! Buď dělám rýmovaný básničky tak aby se tam ty rýmy hodily a aby to nebyly tak okatý,anebo prostě píšu nerýmovaně ! Možná že je ti smutno,ale to ještě neznamená,že nám budeš předkládat takový žvásty !

Broskvička
06. 08. 2002
Dát tip
Díky.....docela si mě potěšil.....chtěl si se někdy zabít asi ne.....až jednou budeš na dně vzpomeneš si.....postě to je můj pocit....a rýmy.....kdyby si o tom přemýšlel....žvásty...buďiš...Tvůj názor Ti neberu!

Mathew
06. 08. 2002
Dát tip
Až jednou budu na dně ( což už jsem párkrát byl ) tak rozhodně nenapíšu "básničku" s rýmy typu "sama tu sedím,na měsíc hledím".Musíš uznat,že konkrétně tenhle rým patří do kategorie "Parodie na poezii".

Adams
06. 08. 2002
Dát tip
Mathew..to skoro vypadá jako bys měl nějaký osobní problém...promiň

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru