Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Perverzní otazníky

09. 08. 2002
2
0
1696
Autor
Darkman

Sežer to všechno ty děvko ze zelených plání.Ukoj svůj chtíč a předveď svoje skryté touhy.

Vosk je horký a pleská o tvé nahé tělo.

Poslední kapičky ukončí naš vztah plný obrazů od picasa.

Rudé rýhy na tvém těle.

Bolestné úpění posledních dnů.

Křič a pros.

Odpouští pouze bůh..

Já jsem bůh.

Pros mě o odpuštění a možná tě jen zbičuji za tvou oddanost...

Skřipec již čeká na tvé tělo.

Chuť krve cítíš v ústech a polykáš.

Do zemdlení.

Do konce..

Umíráš....


Krel
24. 08. 2002
Dát tip
chm..tak trochu S/M ne?:-))

Glass
16. 08. 2002
Dát tip
kecyblil: Nevymlouvejte se na věk. Kecy bliji každý den, ostatně jako každý, jenže. Asi bych se měl za Vás lidstvu omluvit - rozumu se nedostává Vám, zato urážkami nešetříte, to je Vaše jediná "přednost". Také Vám přeji na shledanou, nebo spíše na neshledanou?

docelá drsné, přitom v tom j něco zvláštního...není to můj styl, nicméně má to něco do sebe

Darkman
10. 08. 2002
Dát tip
Kdybych o tom nepsal já tak to třeba napíšeš ty nebo kdokoliv jinej.Možná hůř možná líp.A otazníkem v této básni je individualita člověka který něco takového číní pro potěšení těla a to i přes to že jsou na světě lidé kterým to připadá zlé nehumání a perverzní.Chápem????

Darkman
10. 08. 2002
Dát tip
Oh jak jsem potěšen...Díky..

Darkman
10. 08. 2002
Dát tip
Tak tedy děkuji za tyto pocty..

Darkman
10. 08. 2002
Dát tip
Duše ženy ano ušlechtilá to věc ale také považte drazí písmáci že lidé jsou veškerých chutí a jsou taktéž ženy/a muži/ kteří se nechávájí bičovat a ponižovat a ještě za to platí...Takže tolika má báseň....

kecyblil
10. 08. 2002
Dát tip
Ano, lidé jsou různých chutí. Někdo třeba chodí na ryby. Ale napsat se o tom, Darkmane, musí umět. A propos, jaké to otazníky jsou vlastně ve tvé básni? Je to spíš perverzní hovadina.

aRmida
09. 08. 2002
Dát tip
dobré.trochu dark and hard.ale přečtu si ostatní díla. už teď se těším.

Glass
09. 08. 2002
Dát tip
Sprostota není to, co na světě hledám... spíše Picassa nežli picasa.

Adams
09. 08. 2002
Dát tip
wow...tak to je něco. -)) Dík za avi Radime. Taky se mrknu na další díla, až bude trochu čas.-)

kecyblil
09. 08. 2002
Dát tip
Tak tady je to zábavné: Glass: Pokud, pane slušňáku, není sprostota to, co hledáte na své pouti světem, pak byste nejspíš považoval Picassa za pičasa. Darkman: Ledaže by pan Průhledný měl na mysli, že je tvůj obraz sadismu v erotice příliš těžkopádný a světský. Jako když se chlap vrhne na ženskou a trošku pomaleji ji umlátí k smrti. Chybí mi tu obraz posvátného a především jakási reakce partnerky. Chtělo by to popsat pohledy, napětí mezi dvěma milujícími se lidmi, vzrušení i strach ze smrti a tak dále a tak dále.

Glass
09. 08. 2002
Dát tip
A co Vy, pane drsňáku, vlastně hledáte? Zvratky od zhulených děvek na koberci? Jistě naleznete mnohem víc, nežli já, ale to Vás nijak neopravňuje mě urážet, nemyslíte?

kecyblil
09. 08. 2002
Dát tip
Velectěný pane, nikterak jsem vás nezamýšlel urážet. Snad jste si, nikoli snad z vrozené naivity, nýbrž naopak z tak časté prudkosti ušlechtilých povah, ráčil nepovšimnout, že vám je věnována pouze horní část něšťastně zformulovaného sdělení. Nikterak bych vám nechtěl podsouvat mé myšlenky z druhého odstavce. Ještě byste se zamazal.

Glass
09. 08. 2002
Dát tip
Ale samozřejmě že všiml, cožpak jste hnedka tak protivný? Také jen mluvím o tom, o čem se bavíte jen v prvních řádcích, pokud jste si nevšiml, ani slovo nepadá o sadismu v erotice...

kecyblil
09. 08. 2002
Dát tip
No, v prvních řádcích se bavím skutečně skvěle. Zanechme již zdvořilostí. Nedostává se vám rozumu. S přihlédnutím k vašemu věku však vyjadřuji přesvědčení, že za pár let může být vše jinak. A budete blít jedna báseň. Do té doby ovšem na shledanou...

Mikael
09. 08. 2002
Dát tip
Je to prostý popis, nic víc...ovšem duše je také ženského rodu, dosaďte si co chcete

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru