Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

---den 071---

11. 08. 2002
3
0
1031
Autor
Máslo

máslo.cz

Někdy mám pocit, že se Země zrychluje. Pozorujte okolí. Pozorujte sebe. Lidé dnes mění své životní hodnoty rychleji, než si je dokáží uvědomit, neřku-li si na ně zvyknout. Kdo za to může? Možná naše touha dělat stále něco nového, možná tahle doba, která nám to umožňuje. Dnešní životní styl je uspěchaný. Ráno vstát (za předpokladu, že jste se v noci dostali do postele), dát si sendvič nebo chleba s velkou vrstvou másla, hrst vitamínů, 100procentní džus (z geneticky upravených pomerančů) a pro lepší náladu a pracovní výkonnost jednu tabletku extáze (tip: zasuňte si ji do řitního otvoru, pak se rozpouští postupně a látky se uvolňují pomaleji). Vytáhněte mě z tohoto másla!


Mahoney
13. 08. 2002
Dát tip
já vím, že to nedělá zdaleka každej - ale každej má tu možnost :) ..mimochodem, je to docela fajn, jinak bych to přece nedělal :) před dvěma lety pro mě byl TAKOVEJHLE problém vstávat před 13tou hodinou :) ..a kdyby mi někdo vyprávěl, že dneska.. vysmál bych se mu :) a co voda? :)

gd
13. 08. 2002
Dát tip
studí. představ si, jaký to musí bejt sedět u compu a mít nohy furt ve vodě. mám sice holiny, ale stejně to není moc příjemný. ach jo. už aby ta padesátiletá vdova odjela.

gd
12. 08. 2002
Dát tip
Máslo, máslo... Ty nechceš být KVALITNÍ ČLOVĚK?

Mahoney
12. 08. 2002
Dát tip
no já nevím.. :) vstávám ve čtyři, dám si sprchu, udělam dobroučkou snídani, uvařim čajík, třicet minut sedím u čaje v meditativní náladě /minulej měsíc jsem si při tom povídal s vycházejícím sluníčkem/ ..no, a pak se beze spěchu zvednu a vydám do práce.. v čem je problém? :)

gd
12. 08. 2002
Dát tip
Problém je v tom, že vstáváš ve čtyři. Velkej problém - alespoň pro mě.

gd
12. 08. 2002
Dát tip
Já nejsem ukvaltovanej. Já vstávám v osm!!! VODÁÁÁ!!!

Zordon
11. 08. 2002
Dát tip
sdílím tvoje pocity, neustále kolem mě proudí noví a noví lidé

m11
11. 08. 2002
Dát tip
tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru