Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vibuch

27. 08. 2002
4
0
2016
Autor
gloren

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCHCHCHCH.

Ide sliepka po dvore a buchne do kocura.Kocur sa za nou rozbehne.Sliepka uteka a zrazu buchne do kokosoveho stromu a kokos pada na hojdalku a na hojdalku si prave sadol maly chlapec.

Ked kokos dopadol chlapca vystrelilo do vzduchu.Ako tak leti zrazu buch prederavil balon.Balon lieta sem a tam a tu zrazu buch do lietadla.Lietadlo pada rovno na kocura.A zrazu buch.Chudak kocur... A sliepka si spokojne sadne medzi sliepky.

 


MdF
04. 09. 2002
Dát tip
ty kritiky jsou lepčejší než to dílko, promiň glorene, ale je to tak :) já mám chuť dát tip za to povídání kolem ;oD

nin
04. 09. 2002
Dát tip
MdF, tak dej tip ňákýmu mýmu dílu a bude to fifty fifty... Sákryš, obchody se rozjížděj! :-)

MdF
04. 09. 2002
Dát tip
nin - tak jo, mrknu na tvoje dílka :))

nin
04. 09. 2002
Dát tip
taxem zase NENÁPADNĚ někoho donutila, hihihi

Deltex
29. 08. 2002
Dát tip
Tak tohle mě dorazilo, ani ne tak dílo, ale vaše kritiky... :o))))

clovrdik
28. 08. 2002
Dát tip
:-) no jo, tak to na světě chodí :-)) docela mě to pobavilo

Naso
28. 08. 2002
Dát tip
rebecca13: hojdalka je houpačka...

Ha! Měla jsem pravdu! Je to houpačka! Tak jsem ještě pořád nezabudla po slovensky! A grgat je krkat, že jo? :o)

Zly
28. 08. 2002
Dát tip
čím dál lepší :-)))) viděl bych to na animák možná i toho grcálistu odvedle, jako krátké pološílené klipy bez pointy

AHED
27. 08. 2002
Dát tip
Písmáci dětem...ale tak od patnácti let výše...chudáci děti...

papouch
27. 08. 2002
Dát tip
nezklamals. Zase sračka.

Naso
27. 08. 2002
Dát tip
hmm, asi patríš do tábora tej časti lingvistov, ktorí sa rozhodli zlikvidovať v slovenčine ypsilonky...

Tak tomuhle já říkám pokrok v literatuře. To je novátorské a progresívní, kurňa. Člověk jaksi bytostně cítí, že v tom myšlenka JE, hledá, nemůže nalézt, znovu se vrací a nedá mu to spát... říká si (teď parafráze na H. H. Munroa), zda je leitmotiv Vibuchu původu persko-chaldejského nebo zda jde o přepracovanou lidovou zkazku z okolí Prievidze... Opravdu zneklidňující literární útvar!

nin
27. 08. 2002
Dát tip
co je to hojdalka????

Houpačka, řekla bych. :o) Moje máti měla intimní poměr se Slovákem a ségra od něj párkrát dostala dětský knihy ve slovenštině. :o)

nin
27. 08. 2002
Dát tip
Boha jeho!

Náhodou.... i já jednu měla, jmenovala se Šibalstvá mravčeka Štipka, a byly tam hustý obrázky a i ten text byl místama šťavnatej, třeba o zlejch černejch broucích, co dokázali malýmu mravenečkovi odhryznout nohu a tak...

nin
27. 08. 2002
Dát tip
Šibalstvá mravčenka Štipka???? néééééé mimochodem, včera jsem vyprávěla Majklovi o Tvých patáliích s Ferdinandem Mravencem a TAKY řikal, že jste se měli nechat pojmenovat Mravencovi, že Stanislav Mravenec je moc pěkný jméno!

nin
27. 08. 2002
Dát tip
hele nepřeháněj to, já myslela, že tvý tipy jsou vzácný perly, taxem si jich považovala, kdyžs sem tam nějakej utrousil, a vidim, že je rozdáváš na každym rohu. pchá!

nin, hele, VY máte k živočišnejm jménům BLÍŽ, i když mi budeš tvrdit, že kočvara bylo jídlo (možná jo, ale z koček), zatímco Vašina je od křestního jména Václav, což nemá se zvířatama lautr nic společnýho, takže se nechte VY přejmenovat na Mravencovi, Michal Mravenec je TAKY hezký jméno! :o)))

nin
27. 08. 2002
Dát tip
možná jo, ale z koček Monty, já z tebe chcípnu, vážně :-)))))

Ale to je úplně logický, já jsem měla jednou období, kdy mi houkalo "lingvisticky", třeba jsem řešila, jak je to s medvědem, protože člověk si myslí, že je to podle toho, že věděl ("věd") kde je med ("med"), jenže staročesky medvěd se řekl "nedvěd", čili je celá teorie v háji, leda by se staročesky med řekl "ned", což zase nepotvrzujou žádný encyklopedie... takže kočvara je jasný, je to jídlo chudejch, který neměli na vepřový, tak vařili kočičí, je to de facto zkratka od "kočičí ovar".

nin
27. 08. 2002
Dát tip
Ježíšikriste MNĚ pořád houká lingvisticky a nejvíc po tomhle pátku (kvůlivá tamtemu, jaxem ti řikala), M. totiž zničehonic řekl, že jez je vlastně příbuzný se slovem jezero, taxme začli koumat, proč je to blbost a že to tak nejni, no a já asi tři hodiny mlela věci jako Jeztli budeš jízt ten chleba, přijede jezinka Nejezchlebová, tak ho nejez - no teď mi to už nedává smysl a nepřijdu na to, jaxem to řekla, ale předtim to dokonale navazovalo, akorátže já v tom lingvistickym pokračovala ještě dneska ráno, jsem se probudila zase jako Vtipňuška Pouetická a Lingvistická k tomu. Jo a ten Kočvara, to je jako Vari pryč, kočky, od našeho hradu! nebo tak něco

Blbost, kdo by zaháněl kočky, když se dají sežrat... to by musely slova tvořit myši...

nin
27. 08. 2002
Dát tip
Nevim, když o tom tak přemejšlim, tak začínám tušit, proč i když má M. kočinky hrozně rád, furt je takovej váhavej ohledně tý naší budoucí, třeba se zdráhá ne kvulivá tomu, že Příjice (už máme jméno) bude smrdět, jak tvrdí, ale protože se bojí, nevěří si, že se neovládne... už chápu...

Áááá to je skvělý jméno pro kočku, Příjice, to je geniální!!! Koho z vás to napadlo??? Jinak geny jsou zatracená věc, představ si ty desítky generací, ty stovky chlapů, co normálně vařili kočky, byl to jejich denní chleba... to musí bejt hrozná síla a ten vnitřní boj... ten Majklovi teda opravdu nezávidím.

nin
27. 08. 2002
Dát tip
No Příjici vymyslel on. I když... je to vlastně sporný... jsme byli na našem prvním společným výletě - někdy budu vyprávět o víkendu v hotelu SOKOLOV, a rozhovor plynul... J: Na poli běhaj syslové M: Syflové? hahahaha - to by byli dobrý zvířátka, syflíci, blablabla... mohli bysme mít kocourka Syflíka... M: Né, lepší je kočička Příjice no a tak jsme se dohodli to byl tenkrát ultrahodnotnej výlet, někdy povyprávim

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru