Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pláč

05. 09. 2002
3
0
1062
Autor
Sagi

Brečet je tak těžké!

Pláč

 

Kapky kloužou po listech dějin

jedna přes druhou zima je jim

spojují se v řetěz beztvarý

smývají lidské nezdary

 

nechme je téci v proudech očí

na jeden život to docela stačí

propláčem tisíc a jednu noc

lítost a beznaděj pozbude moc. 

 


Rowenna
01. 10. 2002
Dát tip
Mi se líbí celá. Možná se vypláčem ze všeho. tip.

Funda
07. 09. 2002
Dát tip
Dovoluji si souhlasit s Cirilou a malinko ji doplnit. První sloka jest vskutku velmi dobrá, ale v druhé ne jenomže Ti trochu kostrbatí rým, ale má i jiný nádech. Rozuměj tomu si tak, že má jiné poetično. Jinou hloubku a procítěnost. Také to maličko svádí k tomu, aby se řeklo, že jest prostě v jistém chvatu decentně odbitá. Takové jen tak, už už aby byla na světě. Ale samozřejmě jsem u Tebe neseděl aneznám Tvé myšlenky a pocity. Jen vyjadřuji, co cítím já. PS: Nepřiznává se to lehce, ale někdy mne to svádí právě k tomuto. Pak jest si ovšem třeba uvědomit, že by výsledný efekt díky pár minutám, či hodinám ztratil svůj půvab na celou lidskou věčnost. PPS: a protože jsi tu nový a ta prvnáí sloka jest opravdu dobrá, tak ten druhý Tip máš ode mne Ať se Ti tu líbí. S úctou, Funda

Sagi
06. 09. 2002
Dát tip
Dík Cirillo, jseš moje první kritička - takže to beru vážně i když slintáš.

Cirilla
05. 09. 2002
Dát tip
hmmm... První sloka je opravdu dobrá, ale v druhý rým noc - moc je trošku profláklej. Jako celek to působí smutně, křehce... Pláč očišťuje. Taky občas pláču. Pláčeš, pláče, pláčem.... * (hele, moje kritiky neber prosím vážně, já jen tak slintám)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru