Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Takovej vzkaz

10. 09. 2002
0
0
1190
Autor
Willi

                                  Je vás tu pár, někdy i víc

                                  hledáte v básních jen

                                  rytmů pár a jinak nic.

                                  Možná já jen špatný

                                  pocit z toho tady mám

                                  ale nejsem sama pár

                                  stoupenců už tady znám.

                                  A co nám tolik vadí?

                                  No jenom to, že někteří

                                  jen do sebe sama hledí

                                  A tak říkám hrdě a směle

                                  všichni co se jen počtem

                                  veršů a rytmem zabejváte

                                  běžte hezky .......................

                                  však vy víte kam

                                  To já vzkazuji tu Vám!    


Muawijhe
23. 09. 2002
Dát tip
Nuda není zlá, nuda lidi zná... :o))

Prokletí
20. 09. 2002
Dát tip
Willi: ;o) Jsi mi ukradená, měj se pěkně, Tvůj pseudoboj je mi buřt ;o))) Nevím, oč Ti jde, ale už je mi to fakt jedno ;o)) Doufám, že Tě "tohle" uspokojuje, mě už jen nudíš ;o))) Ahoj ;o))) m.

Willi
18. 09. 2002
Dát tip
Milý Prokletí nejsem demagog ani nic jiného, jenže jsem ti vyhlásila otevřený boj, vím, že nejsem jediná kdo Tě tu z duše nemá rád a kdo si o Tobě myslí to co já a komu se nelíbí tvoje místní prakriky!

Quinn
15. 09. 2002
Dát tip
Hem a začíná tu otevřený boj? Že by? :o)))))

Muawijhe
13. 09. 2002
Dát tip
Proklí Proklí, někdy pochybuju o Tvé paměti. Mám pocit, že už jsem Ti říkal o svém Polském původu.:o))

Muawijhe
12. 09. 2002
Dát tip
Quinn: Onlouvám se, fakt jsi to tak napsala.:o)) Kastel:Hele, poezie je vždy o něčem. Ale málokdo to něco v tom dokáže najít. Jestli mi teda rozumíš. :o) Prokletí:No, těch Tvých posledních sto kritik stojí za přečtení. Promiň, ale pukal jsem u toho smíchy.:o))) A pak, vyděl jsem obrazy, které popírali skladbu barev a jak je lidi kupovali. Jó, moderní umění je moderní umění. A pak, každý dělá co umí, někdo lépe jiný hůř, přesto na nikoho nevkládám nůž. Tak to taky nedělej!!! Muawijhe

Kastel
12. 09. 2002
Dát tip
Muawijhe: moje poznámka je myšlena spíš okenicky (pardon ironicky)

Muawijhe
12. 09. 2002
Dát tip
Kastel: Moje přece taky.:o)) Prokli: Hele, viděl jsem tu na Písmáku akrostich na Tvého nicka.:o) Hádej, kdo je autor? :o)))

Prokletí
12. 09. 2002
Dát tip
Je vYdět, že jsi asi veselý člověk, Muawijhe... i když jisté znaky by možná popíralY, žes kdy viděl pravidla českého pravopisu ;o)))))) Pá, zbytek osobně m.

Muawijhe
11. 09. 2002
Dát tip
Nic proti Quinn, ale tenhle vzkaz je o něčem. :o) Ale jen pro zasvěcené.

Prokletí
11. 09. 2002
Dát tip
Tenhle vzkaz je o ničem ;o) Člověk který bere písmáka takhle vážně... copak jde o život? A navíc: člověk kterého naprosto nezajímá tehcnická stránka púoesie je demagog, je to jako kdyby jste chtěli malovat a nevěděli nic o sklaádání barev ;o)))) ¨ Mám štěstí, že se k výše zmíněným ze svého svědomí nepotřebuju počítat, kdo něvěří, ať si nechá vypsat posledních mých 100 kritik, že Willi? ;o) Hezký den ;o))))))) m.

Kastel
11. 09. 2002
Dát tip
snadné - stačí zrušit kategorii "blbůstka" a třeba ještě "písmáci dětem" a bude tu jen "poezie o něčem ?"

Quinn
11. 09. 2002
Dát tip
Muawijhe: Mmnt, pokus se mojí kritiku přečíst znova pomalu a všimneš si jistý věci...vůbec jsme nepsala, že Willin Vzkaz je o ničem, ale psala jsem, že je o tom, že je tu plno děl, co je o ničem. Ju? Prokletí ani nebudu komentovat, panž jaksi asi nepochopil, co tim chtěl autor říci... Kastel: Pojem "o něčem" je značně relativní... Nemyslí se tim asi konkrétní téma, nedělej, že nevíš, co je tím asi myšleno... Jo a teď si mě rozneste na kopytech :o)))))) Klidně :o)

Až takhle?..:o)

Willi
10. 09. 2002
Dát tip
Milá Zubatá ať už s kosou nebo bez :o))) Ano až tak!

Whelp
10. 09. 2002
Dát tip
Zcela zdílím Tvůj názor. Někteří jsou tu pěkný .... :o)

Willi
10. 09. 2002
Dát tip
Jedno malý avízko jednomu člověku :o)))

Quinn
10. 09. 2002
Dát tip
Willi,ale nemůžeš říct,že VŠECHNY vešovaný dílka jsou k ničemu...je a bude tu plno dílek, co jsou O NĚČEM a jsou zveršovaný. Stejně tak je tu plno nerýmovaných věcí a jsou jen krutě o tom, že je tam napáchaných pár slov, pomalu spolu nesouvisejících a kolik to má tipů...a jak je to možný? Ehm...nebudu to rozebírat...

Whelp
10. 09. 2002
Dát tip
Quinn:V poezii čtou mnozí vše, Ti rozumní píší kritiky (kvalitní kritiky, ona není kritika jako kritika a pokud je pod dílem pouhé "Bléééé!" hovoří to víc proti kritikovy než proti dílu) a Ti méně rozumní ... To už jsem vlastně napsal do závorky.:o) Jo, ono totiž psát kritiky, to se musí umět!. (já to neumím a veřejně se k tomu zde doznávám) :o) Whelp

Willi
10. 09. 2002
Dát tip
Quinn: Hele tenhle vzkaz není o básničkách, ty jsou tu vskutku dobré a hlavně hezké. Jde tadyk spíše o lidi, kteří snad studují češtinu a provádějí praxi zde, ju?

Quinn
10. 09. 2002
Dát tip
Whelp,Willi:Jejej, jste se do mě nějak pustili :o)))) Chápu, chápu, jen jsme chtěla nastínit, že plno děl nechápu. A nemyslim si, že bych je nechápala z toho důvodu, že neumím nahlédnout do díla ( teoreticky bych to i měla umět, když se v tom pachtim 3x do týdne při literce :o/ ) Prostě...líbí se mi veršovaná poezie, líbí se mi neveršovaná...nelíbí se mi, když je to o ničem...A o tom ( mám dojem ) byl tvůj Takovej vzkaz...Ne?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru