Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milionova laska

24. 09. 2002
0
1
488
Autor
Amarela

Na jednu vec jsem prisla velice brzy-ve skole,zvlast tady na gymplu je hrozna nuda.Sedim v posledni lavici u ikna,takze mam dobrz vzhled na placek pred skolou,kde stejne neni nic zajimavzho ke koukani,takze nezbyva nic jinzho,nez si bud cist casopisy,nebo se taky daji lakovat nehty aupravit si svuj make-up.Jako treba zrovna ted.Strcim stetecek do lahvicky s lakem a pretru jim nehet na levém malíčku,zatimco u tabule profesor listuje svym zapisníkem a hledá vhodnou obet na zkoušení.Vsichni se krčí v lavicích,ze Slepičky mají všichni strach jak z moru.Snad jedina ja sedim pohodlně opřená a plne zaujat si vylepsuji svou manikůru.Vsak co,taky si to můžu dovolit,jsem prece Mullerová,dcera


1 názor

Narvah
07. 10. 2002
Dát tip
Hele, ja nechci byt drsnej a ani nebudu. Mozna ses fajn holka a mozna z tebe vyroste neco normalniho, ale do te doby sem radsi nepis, nebo z toho budes mit akorat mindraky...

Deltex
27. 09. 2002
Dát tip
? Eh ?

ShArKeY
25. 09. 2002
Dát tip
Abych řekl pravdu - a neber to jako útěchu - nejsi jediná.. a nemusíš být milionářka - holka, která je tak nudná, tak blbá a tak infantilně, morálně nevzdělaná... - prý je žena nejmoudřejší stvoření - dokud ale nemá rodinu a nedojí jako dojnice na kravíně - nemá z toho života ani to h*vno.

přeji šťastné proplutí životem, dcero otce Mullera ! jistě to bude snadné... jen, aby to nezačalo být za chvíli nudné...!

marcela
24. 09. 2002
Dát tip
haha mila slecna, tusim by si sa mala "zaryt" poriadne hlboko do gramatiky :-))))))

Katerina
24. 09. 2002
Dát tip
ale to neni vsechno, kam se ztratil zbytek....???? ja jsem tak silene zvedava!!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru