Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kratky pribeh - venovano kifkovovi

01. 10. 2002
2
0
854
Autor
brambora

kdo rika, ze basne ci jina dilka se skladaji pouze pro lidi oblibene.. kifkove nevim kdo jsi, ale tahle je pro tebe.

byl jednou jeden neznamy, ktery kdyz tak sel mestem, potkal na chodniku zajimavost. tato zajimavost vsak pro neho nebyla dost povedena a tak do ni slapl. jak tak pokracoval mestem, slapal do zajimavosti dal, i kdyz je mohl klidne obejit. samozrejme mel na to pravo, kdyz ta zajimavost byla polozena primo na chodniku. mozna si to rozslapavani mel ale drahy neznamy prvni poradne rozmyslet, aby nemel posrane boty.
zip
11. 10. 2002
Dát tip
do pohody, tip :)

brambora
11. 10. 2002
Dát tip
abyste si nemysleli, ja nejsem urazena ani nic, jenom jsem mela potrebu neco napsat kifkovovi :) urcite ma velkou radost.

hmmmmmm......asi mi ušel smysl......

brambora
11. 10. 2002
Dát tip
byla to odpoved na kifkovovy projevy, ktere mi kdesi napsal, uz ani nevim kde. jenom takova blbost, mela jsem potrebu reagovat.

jasně.....právě proto :) díky za osvětlení

Rowenna
01. 10. 2002
Dát tip
Milá Bramboro, tedy, ten nick mě lehce irituje, milý autore, nebo autorko, je mi moc líto, že tvůj vstup na Písmák byl takový, jaký byl. Přeji ti, aby tvá dílka byla příjemná, a aby si našla svůj okruh čtenářů. Bude líp.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru