Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prostě jen tak.....

09. 10. 2002
3
0
1306
Autor
Skřetice

Nedávno se mi podařilo udělat další krok na cestě svým životem,a tak jsem přemýšlela,co to pro můj život vlastně znamená ;)

 

Je mi 16,ve 14-ti jsem udělala přijímačky na gympl,teď jsem tady a nevím co tady vlastně dělám,nechápu se.Proč jsem sem vůbec šla?A když už jsem tady,proč si tak vědomě ničím život?Mám hodinu dějepisu a ani nevím o co tam jde,většinou každé ráno jdu na autobus s pocitem,že nic neumím,zkrátka  úplně dutá,nejsem prostě schopná se probudit z představ a dokopat se k tomu,abych se učila.Dneska to ale bylo jiné,doufám,že bylo!Šla jsem zase po chodníku a cítila ten pocit a mým heslem bylo,stejně jako jindy: „Ve třídě je 31 lidí,tak proč by vyvolávali zrovna mě?“,ale já to chci změnit,snad díky tomu,co jsem si dokázala o víkendu,se změním.Složila jsem čekatelské zkoušky,nevěřila jsem co by to se mnou mohlo udělat,ale mám chuť udělat si i vůdcovské,což by mě před tím nenapadlo.Myslím,že začínám uvažovat o tom  co chci,a že aspoň v něčem mám cíl.Chci se zlepšit a vědět,že si jen tak nezničím život svou blbostí!   


Skřetice
08. 05. 2003
Dát tip
Hmmm no vidíš,já jsem v druháku, ale stále nechápu, co tam vlastně dělám ;( ale něco dělat musím ;)))

Daly
07. 05. 2003
Dát tip
Je mi 16 a v 14-ti jsem se dostala na gympl.Nevím, co tam dělám, hodiny dějepisu jdou mimo mě..Jako bych první půlku psala sama...

Skřetice
30. 01. 2003
Dát tip
jo,snad poslouží ;) jen mě to tak napadlo,nemyslim,že by to sem doslova hodilo,jen jsem to potřebovala řict někomu jinymu ;)

Skleboun
26. 01. 2003
Dát tip
hmm.... muze byt, ale prijde mi to trochu moc osobni, nez aby to patrilo sem, na pismaka... ale treba to poslouzi jinym jako priklad...:)

Barbar
22. 01. 2003
Dát tip
úvaha jak řemen, koukám, že se umíš zabejvat důležitejma věcma... klobouk dolů, já jsem v tvých letech spíš myslel na ženský a chlastal... nějaký polepšování, na to jsem neměl ani omylem zálusk... TIP BARBAR si to taky myslí...............

Čolito
30. 10. 2002
Dát tip
No promiň, ale tohle mě nijak nenadchlo. Je hezký, že si nechceš zkazit budoucnost svou hloupostí, ale budoucnost není jen o učení ...

Skřetice
19. 10. 2002
Dát tip
Quinn: čekatelské zkoušky,to je takova věc ohledně skautu,prostě když je mám,tak teď čekám na vůdcovský....,no a bez nich to zkrátka nejde ;)

Skřetice
18. 10. 2002
Dát tip
;((

Skřetice
18. 10. 2002
Dát tip
;))

Marwin
13. 10. 2002
Dát tip
;)))))))))

Amanda
11. 10. 2002
Dát tip
Mile...takhe videt zivot pred ocima...

a to jsi teprve na začátku :-)) „Můj člun na něco v hloubce narazil. Nic se nestalo. Jen ten zvuk, pak ticho, vlny. Nic se nestalo, anebo se možná stalo všechno. A já sedím uprostřed svého nového života a nic nevím.“ Juan Ramon Jimenez

je dobrý se k něčemu upnout.....a jestli je to v tomhle věku zlepšovat se atd...tím lépe *

Barbar
09. 10. 2002
Dát tip
Gratuluji!

Quinn
09. 10. 2002
Dát tip
Čekatelské zkoušky na co? No...:o)...takový pocity mam taky, jak jinak se může asi normální člověk cítit na gymplu :o) Ale časem mě to už pouští, když se mi náhodou něco povede a místo očekávaný kulatý známčičky se objeví neočekávaná, u mě i nepravděpodobná, dvojka :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru