Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezipracovní rozhovor aneb Práce šlechtí II.

14. 10. 2002
2
0
1188
Autor
MdF

ShiKulinius: Dnes ráno, to jsi nebyl ty?

 

Giggeufos: Říkal jsem ti přece že ne. Nervi mě tam pořád.

 

ShiKulinius: hihi já tě tam nervu, jen běhá po Pze tvůj dvojník, tak abys o tom věďál

 

Giggeufos: tak přece.. a slibovali, že s tím klonováním to nebudou dotahávat... To Oni..... běda....

 

ShiKulinius: Zase ONI? no to ne, myslel jsem, že jste se jich už zase zbavili, že mne nebudou zase vydírat a využívat ke svým mrzkým nízkým podlým cílům! :-o

 

Giggeufos: Na co tě dostali? Třeba se nám povede tě vykoupit..

 

ShiKulinius: na co mne dostali? na vařenou nudli

 

Giggeufos: Já myslel žes jim aspoň skočil na špek, ale takhle lacino.. to bych do tebe ShiKulinie neřek.

 

ShiKulinius: taky jsem se divil, ale počkali si na mou slabou chvilinku a podle, zbaběle toho využili, ale já se nevzdávám! S vaší pomocí to urchitě zvládnu!

 

Giggeufos: jaký máš plán, krom oddanější služby Jim?

 

ShiKulinius: Jaký mám plán? Nenápadně se vyvléci z vařené nudle a než si toho všimnou tak se ukrýt a pak je ze zálohy pomalu likvidovat a pomoci ostatním v boji proti Nim, ale před tím se dozvědět nějaké tajné informace o Nich

 

Giggeufos: No jo, ale co teď s tím, vařená nudle, to není žádná sranda. Než vyschne a popraská, to může trvat pár dní, a do tý doby tě můžou dostat na špek.

 

ShiKulinius: na špek si právě dávám pozor, ale s tou nudlí mne dostali! to byla rána pod pás :o( Oni jsou totiž ještě víc zákeřný než se všeobecně ví. Nudle nevyschne – oni ji stále zavlažují - chci právě využít vlhkosti a sklouznout, počkám až ji omastí. Co Ty na to?

 

Giggeufos: člověče, tebe by pro ně byla věčná škoda. Takový plán, to by štáb vymýšlel týdny, a do tý doby bys jim to možná sněd i s navijákem. A ty prokážeš takovouhle šikovnost. Možná by stálo za to, částečně jim na ten špek skočit, však jen jako a tu nudli pořádně zmastit. Už se o tebe tolik nebojím, věřím že si poradíš, jen mám pořád trochu strach, abys jim na ten špek neskočil moc, ale jenom tak lehce žuchnul...

 

ShiKulinius: na špek ne, na ten jsem závislej, to bych neodolal! Mám jen strach, jestli to není návyková nudle, to bych byl asi už ztracenej. Jedině že bych podstoupil antinudelní odvykací kurs. Ale i tam mají Oni prý své špiony!!!!

 

Giggeufos: Jedině že by pomohl velký bratr východu, ostatně tak to už myslím naznačoval Nostradamus. Předstírej závislost na nudli, však nenápadně si je vyměň za rýžové. I kdybys uvíz v závislosti na rýžových nudlích, na odvykacích kurzech už máme svoje lidi, odtamtud tě vysekáme. Těším se na brzské shledání. Zatím sbírej co nejvíc informacích o Nich, však naše databáze je Jich už beztak plná, raděj dej na sebe pozor.

 

ShiKulinius: pozor dávám, už se těším, až nebudu Jejich ale Váš :) rýžové nudle - mám antinávykové očkování.

 

Giggeufos: taky si ho budu muset obnovit, teď někdy mi má projít. Jojo, to jsou ti černí, podceňovaní koně. Vybíhají ze zálohy a rozhodují bitvu. Čest tvé práci.

 

ShiKulinius již neodpověděl...... Dostali ho na špek nebo šel shánt rýžové nudle?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Toxman
15. 10. 2002
Dát tip
Skoro jsem vám sednul na lep a sežral to i s navijákem (jak bylo řečeno), ale nudle nejsou zrovna mým oblíbeným pokrmem, tak jsem se zase tolik nepřilepil :o))*

Witch
14. 10. 2002
Dát tip
:o)))

Radost
14. 10. 2002
Dát tip
*!

Shammann
14. 10. 2002
Dát tip
Nesedlo, ale kdybych se líp vyspal, sakra to je osobní.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru