Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Katka

19. 10. 2002
1
0
1401
Autor
Vizion

Katka

 

Sluníčko sluníčko

jiskřička v životě,
bez ní ...

skončil bych

určitě v nicotě.


VVV
09. 12. 2002
Dát tip
:-))

Vizion
20. 10. 2002
Dát tip
Já ti ani nevím, říkal jsem si, že by to něco takovýho mohlo být třeba jako báseň, ale je fakt, že to asi nebude ... spíš ta indispozice, nevím. Nějaký verš, nebo pokus o něj tam byl, taxem si říkal, že by jako joooo. Já vím, že to za nic moc nestojí, oni taky ty moje průpovídky spíš říkačky vzniknou většinou úplně náhodou, třeba jdu po ulici, a napadne mě to, tak si to zapíšu do mobilu, a leží to tam. Možná bych se měl pokusit, o něco delšího a hodnotnějšího. Zkoušel jsem, jakou to bude mít odezvu, čekal jsem, že se dočkám asi hustý kritiky. A taky že joo, ale to je dobře, nakonec bych si snad mohl myslet, že jsem básník :o)))

Nuitík
19. 10. 2002
Dát tip
v nicotě? nebo nicotně?.......

Leata
19. 10. 2002
Dát tip
no, asi tak...

JanisFan
19. 10. 2002
Dát tip
tak tohle je spíš indispozice... ale pro Katku jistě příjemná.

Nevím, one day you take a trip, and you again skip

Miroslawek
19. 10. 2002
Dát tip
Sluníčko sluníčko jak knůtek na plotě bez ní bych zhasínal kdejaké Dorotě. a teď na vážnější notu... ;o))) máš tam rytmické klopýtnutí a v tomto případě dozajista chybu... první verš je tvořen čtyřmi daktyly v řadě za sebou, zatímco druhý začíná trochejem, po němž následují daktyly tři. ------------------------------------ přízvučná slabika U nepřízvučná - trochej: U - daktyl: U - - ------------------------------------ jinak mám otázku - proč je to báseň?

Vizion
19. 10. 2002
Dát tip
aha, tak to asi báseň nebude :o) já si jen tak píšu písmenka

Miroslawek
19. 10. 2002
Dát tip
pošli mi příště avízko, prosím... někdy mě to u nováčků napadne, ale ne vždy... jo a tu otázku jsem nemyslel zle... zamyslel ses nad ní? Mne by zajímalo proč si to myslíš... nebo myslel ;o)))... vážně

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru