Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jitřenka

26. 10. 2002
0
0
668
Autor
Zatlík

Byla to ona

Jitřenka

 

Otvíráš dveře za kterými oslnivý jas tvůj se zkrývá

ten tlukot srdce mého v bouři proměnil

protože ty jsi ho okouzlila

 

Nezůstávej na prahu stát

vstup do komůrky malé mé

ať nejsem sám a nemusím se bát

jas tvům mám rád

tak vejdi


Kittie
28. 10. 2002
Dát tip
Oj.. hrubka hnedle na začátku?!?! ... inu i to se stane. Celkově si myslím, že ten pocit jsi ze sebe dostal, ale chybí tu nějaká jiskřička (Astalavista - ne všude najdeš příběh). Písej dál..

Astalavista
28. 10. 2002
Dát tip
Zatlík: ty chceš milovanou mydlit houbou, žes napsal mýt?:))) To je hezký:) Kittie: jasně že ne všude najdeš příběh, proto jsem ho uvedl jen jako jedno z mnoha řešení:)

Zatlík
27. 10. 2002
Dát tip
Nevím, možná máš snad pravdu. Musím se Ti přiznat, že pokaždé co jsem kdy něco napsal, jsem psal jen a pouze, když v mé duši dlouze zněly ozvěny, mýt milovanou na blízku. De fuck to jsou to mé pocity a dál už nad tím nepřemýšlím¨. pokud bych to měl měnit a vyplňovat slabé místa už by se změnila celá podstata.....Ale díky Ti

Astalavista
26. 10. 2002
Dát tip
Nejdřív by sis to asi měl přečíst, než to vložíš... Co se samotného textu týče, z hlediska stylistického se snažíš o básnický styl, ale fantazii uzdu popuštíš jen málo a tak ho nedokážeš naplnit. Je to pouze fragment, chybí nápad, příběh, vyplnění slabých míst...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru