Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příhoda telefonního skalotoga Uchodlábka

30. 10. 2002
3
0
1631
Autor
Pišinka

Věnujeme našemu věrnému a jedinému telefonnímu příteli, siru Uchodlábkovi. A též několika našim englishským friendům... my, níže podepsány: Noise a Nui a Piši

Jeho roztřesená ruka se rozplývala nad stránkami zlatých. Vybíral suitable obět' for his zločin. Otisky sjížděl níž a níž až náhle náhle!

Tu ho k uzoufání usmýkala pátá stránka onoho bestselleru. Vytrhl ji sesroloval v úzkou trubičku a jal se s ní vyjímat žlutý sliz z ucha. Neobvin'ujte mne z nechutností, toto je třeba zmínit z níže popsaných důvodů. Ke své činnosti potřeboval čistý sluch průzračného zvukovodu. Již šestá stránka ho plně uspokojila. Narazil zde hned na několik potencionálních victimů mezi nimi jmenujme například:

Al - Rihani Jabbar, Al - Khazrati Ziad Tarik, ing. Al - Balaa Ahmad Ibrahim, Al - Radhi Sattar, Al - Dabagh Zoher, Al - Jawahiri Najah.

To jsem netušila, že Al je tak rozšířené jméno! Pomalu se přišoural k telefonnímu přístroji. Cítil nesmírné vzrušení, srdce mu tlouklo a jeho zanícené ucho jakoby se znovu plnilo hnisem. Zpocenou rukou zdvihl sluchátko a vymačkával číslo své první oběti ing. Ala. Několikrát orgasmicky zahýkal a zašeptal několik oplzlostí. Ing. Al očividně nerozuměl ani slovu a rozloučil se slovy : "Topry ten!" Pan Uchodlábek byl disappointed, ale neztrácel naději. Hbitě šmátnul po dalším Alim ze stránky 6.

 

 

 

 

 

 

 

 

to be continued...


Astalavista
02. 11. 2002
Dát tip
:o) Nooo, tak to je úžasný, mám radost až na kost a to nejsem dablik, kterýmu by to stejně mohlo bejt šumák:))))

Nuitík
02. 11. 2002
Dát tip
bža bža

Astalavista
02. 11. 2002
Dát tip
Typische reaktion:o)))

Nuitík
02. 11. 2002
Dát tip
ja, why not :o)

Wopi
02. 11. 2002
Dát tip
juchů! juž jsem těšící for pokračování :)

Nuitík
01. 11. 2002
Dát tip
Asto: že Tě balim.... :o)))))) tak a ted' má d'áblík určitě radost, že zase balim dalšího :o)))))))))))))))))))))))) zaprdíkovatej komp

Pišinka
31. 10. 2002
Dát tip
Pec nám spadla-Totální destruktivismus :)))).A naprosto nechápu o čem je řeč.Doufám,že se nepokoušíš urážet mou hlubokomyslnou poezii :o)

Armand
31. 10. 2002
Dát tip
:))

Astalavista
31. 10. 2002
Dát tip
Piš: To platilo na Nuiťu, jako že se jí pokazil ten komp... no, blbý no:)) Samozřejmě že na hloubku tvojí mysli bych si šáhnout nedovolil... eh:)

Astalavista
30. 10. 2002
Dát tip
Měl snad nejdřív zavolat Alovi Bundovi, ne? :)) To je teď tady novej a silnej autorskej triumfeminát:)) Tohle se určitě psalo na kompu u Nui - páč jí nejde ň!! Colombo, co? :o)

Nuitík
30. 10. 2002
Dát tip
Al Bundovi sice zavolat chtěl, jenže ho nenašel na šesté stránce onoho bestselleru, pane! Víš? Kdo mi spraví ˇˇn? nˇ n'???.... nechce to fungovat a prozrazuje co nemá! hn'up...ten počítač jako

Astalavista
30. 10. 2002
Dát tip
Nui: Pec nám spadla, pec nám spadla, kdopak nám ji postaví... Né, mě je úplně jasný, co tě teď napadlo, a Pišinku určitě taky, si pamatuju ještě Moskvu rudou, žejo....:))) No jo, prostě se neutajíš, xXx:)))

Tichotam
29. 10. 2002
Dát tip
se moc těšim na pokračování:-) fakt kráááásné metafory a tak:-))) ****************

Pišinka
29. 10. 2002
Dát tip
Kdo si počká....... :o)))

Tichotam
29. 10. 2002
Dát tip
ten si počká....:-))

Nuitík
28. 10. 2002
Dát tip
strašně moc balim našeho telefonního přítele, i když naši posádku podvádět s Alama. :op

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru