Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozdíl je v ...

22. 11. 2002
1
0
926
Autor
smudlinka

Jaký je rozdíl mezi noční můrou a skutečností?

Z noční můry se vzbudíte, ale ze skutečnosti ne.  


ale i realita ma sve krasne dny, krasne mesice, ktere se ovsem stridaji s temi spatnymi a otazkou je, jestli stoji za to zit pro tu mensinu krasnych dnu....Odpovez si sama, protoze moje odpoved by nebyla kladna...

smudlinka
05. 01. 2003
Dát tip
Simm.. tvoje otázka by měla znít stojí žít proto, aby vůbec ty krásné sny mohly existovat a já se na nich mohl(a) podílet. na to si odpověz. Ty těm dnům dáváš hlavní podobu a smysl.

Smudli: Ma odpoved zni NE.

smudlinka
05. 01. 2003
Dát tip
Mysli na to co máš a nech takovéto myšlenky stranou. Zkus si na tuhle otázku odpovědet za pár týdnů a uvidíš..

kralix
05. 01. 2003
Dát tip
Skutečnosti se přizpůsobujeme, z čehož máme noční můry, myslím.

smudlinka
02. 12. 2002
Dát tip
fin.. já si svoje sny nepamatuju, jedině když se mi nechce moc spát, což je málokdy. myslím jiné sny, co se mi nezdají, ale já si je sama vymýšlím. takové prazvláštní stavy mysli... jediné čím sem si jistá, je to, že realita se mi nelíbí. moc zranuje a na můj vkus až moc skutečná.. sen se rozplyne, skutečnost ne.

finarfin
01. 12. 2002
Dát tip
... smudli ... sny naštěstí bývaj divnější, zvláštní, odporný i božský ... prostě co se ti tak nastřádá v hlavě. ... možnost ovlivnění snů je menší, než reálna... (tu tě sice taky směrujou, ale dá se cuknout)... víš, znáš snění - máš otevřený oči, i když nevnímáš co sledují, to je to co někdy dokáže drtit mysl...

smudlinka
30. 11. 2002
Dát tip
Fin.. jen málokdo pozná rozdíl, proto si tolik lidí myslí, že sní a přitom je to skutečnost a naopak. Já v tom nevidím krom toho, že některé sny vypadají lépe než skutečnost, žádný velký rozdíl.

finarfin
24. 11. 2002
Dát tip
... jenže ze skutečnosti se dá usnout... jak teda poznáš rozdíl mezi můrou a reálnem ? ... *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru