Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PŘED ZRCADLY 2003 ( II. ročník )

02. 12. 2002
0
0
1118

Hudební festival, jenž se snaží zarýt do podvědomí posluchačů a návštěvníků začínající hudebně stylizovaná tělesa českolipska.

Dne 18.01.2003 proběhne od 17:00 v Sále DDM Libertin Česká Lípa II. ročník tradičního open-sálového festivalu "PŘED ZRCADLY", na němž vystoupí kapely "Papír sklo plasty" a "V tunelu něco nestalo", jakožto kapely akci pořádající a tímto se stali také tzv. festivalovou tradicí. "Krematorium", reprezentující  vlnu českolipského andrgraundu, jež se v posledním roce šíří v různých modifikacích, předznamenává nejalternativnější skupinu večera, ethnografické uskupení "Děti Afriky" s legendárním Tomášem Papajanovským a s jeho jedinečným a zároveň jediným vystoupením na veřejnosti.Další dvě kapely nejsou zatím ještě známy, takže tímto můžete sami napsat svůj návrh, jakou další českolipskou kapelu (nejen CL, ale přes okres ne!) byste chtěli na festivalu nejen slyšet, ale i vidět...

Tímto vás srdečně zveme. Celým večerem budou provázet konferenciéři Xaver H., Waldemar P. a v neposlední řadě známý Franc G. a celý festival se ponese v duchu v té době již loňského roku 2002, takže dlažební kostky a plovací vesty s sebou.

Po dobu konání festivalu, jež  bude ukončen kolem desáté hodiny ještě téhož dne, budou hostesky nahoře bez podávát míchané nápoje zdarma jako součást vstupenky. Vstupné činí 20 Kč. Komu nebudou tzv. Solné Drinky chutnat, dostane možnost k zakoupení tzv. Klasických Nápojů.

 


Šalvěj
12. 12. 2002
Dát tip
Co jsem to slyšela, že jsou jakési problémy se Spirálou??...??

Šalvěj
12. 12. 2002
Dát tip
Nebo spíš s těma pánama, co kují pikle kousek vedle Libertinu..

Buhužel ano. Ale nepřikládal bych tomu takový význam. Podle mě stačí pár vlídných slov a je to. Jen klid věrní, ZRCADLA BUDOU....

... i kdyby měli být ilegální

Šalvěj
07. 12. 2002
Dát tip
JB: ... a to bude takové to slavné: "Afrikaaa..., Zimbabweee..., Keňaaa.."... To je vono? :o)

Šalvěj: Připrav se na všechno. U Papuse nikdy nevíš předem, co udělá.

Šalvěj
04. 12. 2002
Dát tip
No jo, to by byl průšvih, nebýt tam :o) A Papája na podiu? Snad to nevyzní špatně, ale bude nějaká indicie předem? Jako aby člověk věděl, na co se má připravit...

Čajke
02. 12. 2002
Dát tip
přiťte lidi

horák
02. 12. 2002
Dát tip
Tak nevím, jestli se více těším na T. Papajanovského (jeho vystoupení v semináři chemie jsou fakt jedinečné) anebo na hostesky dole, tedy nahoře bez. Jsou už známa nějaká konkrétní jména, která byla ochotná svléknout se při ceně vstupného 20 Kč?

hermit
02. 12. 2002
Dát tip
btw, to je v Český Lípě?

Čajke
02. 12. 2002
Dát tip
Česká Lípa, jasňačka. bude to ostrý...

to je od Vlašimi moc daleko...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru