Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Další večírek

03. 12. 2002
4
0
1040
Autor
nikdo

Je to zvláštní pocit

pít víno když všichni kolem spí

a ostatní už vstávají

típat další cigaretu

do přeplněného popelníku

mít v kapse pár drobných

a přemýšlet kde budu spát

nezáleží na tom

nikdo nezahřívá mi místo

nikdo nebude mi vyčítat

pozdní příchod

ještě jednou se napít

a jednu cigaretu

a vážně už pujdu spát

 


Celinka
21. 12. 2002
Dát tip
nikdo: :-) Aspoň na něco tyhle stránky jsou, ne? Tak se nevztekej, můžeš být rád, že tu vůbec někdo chodí...:-)

nikdo
16. 12. 2002
Dát tip
To Sadam and Celinka: dík za kritiky ale tohle vážně ne í diskuzní fórum.....

Celinka
14. 12. 2002
Dát tip
Sadam: Tím, že Ti někdo poslal tip na tuhle básničku si myslel mě, že?:-) Hm... S těma výčitkama si to trefil více-méně dobře... Trochu mě to zabolelo, ale v pohodě... Tak šťastnější pár si neviděl? Ani mě s V. L.? Musíš uznat, že jako s ním, jsem šťastná nikdy nebyla... To, co se mnou vždycky dělal se mnou nedělal nikdo... A ani takovou slabost jak pro něho jsem ještě nezažila... Tak jako s ním, jsem nikdy šťastná nebyla... Byl prostě nadějí na lásku, ostatně tak jako každý před ním, ale s ním to bylo fakt nepopsatelně krásné a nežné... A chuť jeho rtů se nedá ani slovy vyjádřit... Musíš sám uznat, že s ním jsem fakt našla vždy hledané štěstí... Sama nevím, proč jsem to ukončila, když jsem do něho byla zamilovaná jako do nikoho, ale stalo se.... Bolelo mě to fakt hodně, někdy Ti o tom řeknu více... Ale jeho dotyky mě pořád hřejí po celém těle... A jeho pohyby ve mě... A slabost pro něj se ze mě snad nikdy nevyprchá... A copak jinak?Ty ještě pořád nekouříš? Tě to naučím, neboj... Já jsem přece dobrá učitellka, no ne? A někdy můžem zajít i zahulit s Kasprem, pořád mě s tím otravoval, tak jsem se nakonec nechala ukecat... Jo a prý máš dostat na Vánoce Forda, doufám, že mě někdy povozíš ve svém novém autě...:-)Pa... Celinka.

Celinka
12. 12. 2002
Dát tip
Anonym 55: Čauky Sadam,co Ty na Písmáku? Si zabloudil, ne?A on mi tím,co napsal, určitě neublížil, se neboj... Už nejsem ta malá naivní holka zblblá čtením nesmyslných veršů... Poučila jsem se a taky pro jedno kvítí slunce nesvítí, ne?A s tím, že bych ho mohla ještě milovat, ses sekl... Já neodpouštím nikomu... Na to nezapomeň... Mám sice šrám na srdci,ale je zahojenej... A do svého srdce nenechám už nikoho vklouznout... Nestoupnu dvakrát do stejné kaluže... Mohla bych se v ní nakonec utopit...Jinak se taky někdy ozvi,zajdem někdy na pivko,zakouřit a tak... To mi připomíná, že bych si měla zajít před vchod zapálit....

t

Hvezda1620
05. 12. 2002
Dát tip
Do háje, co ce to na Písmáku děje??!! Jsem tu chvíli nebyl a najednou mám děsný problém poslat jakékoliv svoje dílko :-(((((. Že prý musím napsat alespoň 3 komentáře k jiným dílům - co to jako má být? A navíc, spěchám, za 3,5 hodiny mám vstávat a chce se mě DĚSNĚ spát!!! Napsal jsem "poznámky" k aspoň šesti dílkům - a co se nestalo? Pořád, to samé: Na kazde nove dilo je nutne napsat 3 komentare k dilum ostatnich. To si asi někdo dělá srandu, ne? Nebo, že by se to počítalo, mně neznámým způsobem? Já to snad neodešlu... :-(((.

Nazir
05. 12. 2002
Dát tip
ještě tu poslední

Celinka
05. 12. 2002
Dát tip
Trošku jsem nepochopila,jak můžou všichni spát a ostatní vstávat... Nějak mi opět uniká smysl...A s tím, že Ti nikdo nezahřívá místo si dopadl fakt krizově... Je mi Tě upřímně líto...Ale jak říkáš, není nic lepšího, než být sám... Ale zas na druhou stranu cigárko bych si určitě dala... Jedinečná to společnice...:-)...Z tohoto dílka pocit, že Ti zbyla už jen ta láhev vína a cigareta v ruce...

snad
05. 12. 2002
Dát tip
Koukám,že důvod k tomu psát takovéto dílo asi máš,co?Podle toho co tu bylo předemnou. Ale jinak fajn.

Armand
04. 12. 2002
Dát tip
:) ☼

záhon
04. 12. 2002
Dát tip
*

Cirilla
03. 12. 2002
Dát tip
to známe, dokouříme, dopijem a jdem :o)

Lilie
03. 12. 2002
Dát tip
Ano. Častý obraz ... Tipipit

tanganika
03. 12. 2002
Dát tip
dofajcit dopit a spat! t**

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru