Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

-O-

17. 12. 2002
7
0
799
Autor
Boggy_Depot

Skrz vypůjčené tváře cítím sám sebe stále jasněji.

Stále silněji, ale přesto....až v komsi mimo mně.

V těch chvílích mám nutkání křičet, snad abych věděl kde ještě jsem a kde už se rozplývám. Mé tváře mě vždy včas zarazí. 

 

"Nekřič a poslouchej jen svou ozvěnu. "

 

Ozvěna je slabá a snad ji ani neslyším, ale je tak povědomá...

Neznám svoje tváře a neznám svůj počátek, ale ta ozvěna...

 

 


Boggy_Depot
28. 12. 2002
Dát tip
Vašina: potom? asi procitnutí...čím tišší jsem tím víc slyším...je účinnější poslouchat než se snažit ostatní překřičet...správně by ozvěna utichnout neměla, ale člověku je slabost vrozena... Leclajr: moc ne, ale na tomhle je přece nejlepší že nic není tak jednoznačné a každý máte svůj pohled ne? Drownedgod: To bys měl vydat jako svoje dílo:)) Ale je to taky jeden z pohledů...a není tak daleko od mého.

Armand
17. 12. 2002
Dát tip
..zní slibně :) *** rozhodně slyšíš dobře!

Radost
17. 12. 2002
Dát tip
*

egil
17. 12. 2002
Dát tip
*

Sabinka
17. 12. 2002
Dát tip
wow TO JE *t*

Leclajr
17. 12. 2002
Dát tip
Takže když ty křičíš zkrz tváře ostatních, tak několik hlasů v sobě vytvoří fakt zborovou ozvěnu.. jako v kostele, he:) ale o tom se tady asi nemluví, že?

Drownedgod
17. 12. 2002
Dát tip
..ozvěna ovšem může býti echem již tisícekrát opakovanou ozvěnou ozvěn samých a tak nespočet zvuků koluje v řečišti poryvů vzduchu a jen ten pro koho jest onen výkřik určen tomu je seslán vyšší mocí a jen pro jeho ucho jest seslán a nikdo nikdy neuslyší to co slyšet má jen ON, poslední z tváří..:-)))))))*t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru