Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Duchaplný rozhovor 3

26. 12. 2002
4
0
1192
Autor
Gamine

Uveřejněno bez souhlasu dotyčné 2. osoby :-)

 

Duchaplný rozhovor 3

 

Čauec, tak co Milan?
-No, sem mu ho vykouřila na lavečce na fotbalovym hřišti.

Ty pičo.
-No, tak nějak.

Tak to je síla. A co? Jakýho ho má?
-Já ani nevim.

Jak to? Dyť si mu ho držela v puse!
-Já vim, ale vlastně nevim. Myslím, že tak akorát.

A udělal se?
-Jo.

Fuj. A jaký to je?
-Máš toho plnou pusu.

No to je humus.
-Hm.

Tak se uvidíme večer a pořádně to rozeberem.
-Jasny. Čau.

Zdar.

 


Gamine
19. 06. 2005
Dát tip
Tak jsem se sem po pár letech zaskočila mrknout, co se stalo. Díky všem, protože při čtení vašich kritik jsem se moc pobavila. Obzvláště když jsem si vzpomněla na tu situaci, ke které se váže.

g_morr
24. 07. 2003
Dát tip
avi

Gamine
09. 01. 2003
Dát tip
Tak pro info vás všech. já sem na tý lavičce nebyla, to je moje kamoška. Třicet nám není, Náš věk je myslím typický pro různé experimenty (moc se nad tím nepozastavujte) a znám hodně holek, který jsou na tom podobně. Co se týče sprostých slov, tak ty tam jsou vloženy schválně, protože když mi to má dotyčná řekla, tak na to nešlo odpovědět nic jinýho. Nu což, každé dílo má své zastánce a odpůrce :)

Astalavista
29. 12. 2002
Dát tip
Mathew: docela koukám, jaký máš na svůj věk názory... ti povim, že mě bylo v sedmnácti šum a fuk jestli je se mnou holka z lásky nebo ne a sem tam nějaký to sprostý slůvko... to se stane, ale každej to asi vnímá jinak...:)

Mathew
29. 12. 2002
Dát tip
musíš rozlišit dva druhy používání sprostých slov 1) když se něco nepříjemnýho stane, např. jí vypadne něco z ruka a tak a ona řekne třeba "kurva", vůbec nic se neděje 2) ovšem když musí za každým druhým slovem prohodit pičo a ještě se u toho pubertálně řehtá, je to dost nechutný. Moje kámošky mluví sprostě a je mi to úplně jedno, ale s holkou která mluví sprostě způsobobem č. 2 bych nechodil.A taky nechodím :) A taky mi docela záleží na tom jestli je se mnou holka z lásky.Přece jenom, nějak jsem přeskočil tu dobu chození jenom tak ze srandy a někdy mě to docela mrzí.Ale teď je to taky sranda.Tak čau :)

Astalavista
29. 12. 2002
Dát tip
Já nemyslel, když mluví jako dlaždič normálně, spíš jsem měl na mysli, když něco takovýho prohodí u sexu... viz text... to se mi třeba líbí...:) A taky jsem nemyslel chození ze srandy, ale nechození, prostě bytí spolu jen pro tu chvíli, jen pro tu nepotlačitelnou touhu...:)

houba
29. 12. 2002
Dát tip
m11:no, jestli je jim třicet,tak je mi jich líto ještě víc:o)

houba
28. 12. 2002
Dát tip
já bych snad ani nechtěla být u takovýho rozhovoru....čistě proto,že je mi těch dětí líto.....:o(

m11
28. 12. 2002
Dát tip
houba: dětí? klidně by jim mohlo bejt i třicet, proč ne? :-))))

Wopi
28. 12. 2002
Dát tip
no... co s tim... na jedný straně nesnášim tento druh "literatury", na druhý je třeba přiznat, že je to zachyceno velice dobře a přesně - s veškerou poezií reálnýho života

Endif
27. 12. 2002
Dát tip
Fakt úžasný...

Astalavista
26. 12. 2002
Dát tip
Předpokládám, že bez souhlasu té, která byla na tý lavičce...:)))

Mathew
26. 12. 2002
Dát tip
je to docela zajímavý no :)) jenom nenávidím holky který mluví sprostě, provozují sex bez lásky ( a tohle mi tak připadá ) a taky ty který jsou prostě..neinteligentní :)

Cirilla
26. 12. 2002
Dát tip
no nevím... (ehm a ty jsi byla která, smím - li se ptát?)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru