Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zippo

03. 01. 2003
2
0
817
Autor
horník

Tak se zase vracím z restaurace za tmy. Jako obvykle zakopávám o zrnka písku. Bác ! Tady museli vysypat snad celou sklápěčku !!! Zažehnul jsem můj benzíňák ZIPPO (dostal jsem ho od strejdy), abych se podíval, kde to vlastně jsem. A SAKRA !!! To není hromada písku ! TO JE CHLAP !!! A má sekeru v hlavě ! Sekeru v hlavě ? To je divný ne ? Že by na ní upad´ ? To je možný, vony tyhle Fiskarsky jsou dost ostrý (taky mám jednu doma) ..... Nojo, to by ale musel odněkud skočit po hlavě šipku přímo na tu sekeru a žádnej balkon ani nic podobnýho tady není..... To je divný... Co je to vůbec za chlapa ? Nemůžu ho otočit, ta podělaná sekera tomu brání. Sakra, nejde ven, musím zabrat. Fuj to mlasklo, ale už je venku. Tak se otoč pacholku ! Ahoj strejdo ! Cos dělal, člověče ? Jo ty seš mrtvej, tak mi to asi nepovíš.... A proč máš v ruce prázdnou kapsičku od zapalovače ZIPPO ?


KayTee
05. 09. 2003
Dát tip
;o))))))*

m11
04. 01. 2003
Dát tip
strejda je ostrej chlapík! t

Kandelabr
03. 01. 2003
Dát tip
no jo...fiskarsky jsou dost ostrý :)

Kandelabr
03. 01. 2003
Dát tip
abych řekl pravdu moc jasné mi to taky není :) takže strejdu asi zabil on a zapomněl na to? nebo jak? :)

horník
03. 01. 2003
Dát tip
no jo, opilec je vrahem, navíc schisofrenním vysvětlovat pointu, je pro autora trestem za nedokonalost jeho výtvoru musím na sobě zapracovat

Witch
03. 01. 2003
Dát tip
já to pobrala hned, takže v tomhle smyslu to zas tak nedokonalý není, ale něco mi tam přecijen chybí...

katugiro
03. 01. 2003
Dát tip
taky mi to "nedoklapává", navíc ten monolog mi přijde příliš umělý - schizofrenní opilec sice všechno vysvětluje, ale házet na něj každou nedokonalost díla nelze... (a co ta skrytá reklama na zippo a fiskars?! :) ...)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru