Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mobil

17. 01. 2003
0
0
416
Autor
Sába_8

Zvoní mobil.. Někdo mě prozvání... Jak krásně to zní... Tralalala. Ne, nezní a proč? Protože mě proyvání někdo od koho vůbec nechci aby mě prozváněl. Strašný zklamání... Strašný. Ten okamžik kdy mý mobilátko yacvrnká a já se začínám napínat jak struna kdo je to. Mám práci, ale strašně mě rozčiluje. Já mám nepřijatý hovor a já nevím od koho a to mě deptá. Já chci znovu zažít ten pocit kdy se podívám a ještě víc chci ten okamžik kdy zjistím, že je to to číslo který chci aby mě prozvánělo. Nejdřív mnou projede mráz který se postupně mění na strašnou horkost, už se ze mě snad musí i kouřit. Jo, prozvánění je super, ale co takhle textovka. Nemusí bejt ani dlouhá, třeba jenom ahoj. I kdyby tam byl jenom pozdrav zcvoknu radostí. Netuším, jestli jsem jediná která je takovej cvok, ale přece se toho pocitu nevzdám. Chápu feťáka co si píchne dávku a potřebuje čím dál víc a ta euforie je tak krásná, nebo aspoň u mě a telefonku to tak funguje. Pípání melodie se dá přirovnat ke zvonům štěstí. Každý ke svému životu potřebuje něco jiného a tak mi lidi sakra pište a prozvánějte, protoye moje závislost jste vy v malý krabičce s názvem mobil...


Synergy
17. 05. 2005
Dát tip
Teda Sabčo, to bych do tebe neřekla... Jestli si vážně takový závislák, tak to dobře skrýváš;)

houba
31. 01. 2003
Dát tip
jestli to máš takhle doopravdy, tak tě docela lituju.....to už je dobrej stupeň závislosti..... já mobil nemám vůbec a tak si to neumím úplně představit, co prožíváš, ale je to fakt síla :o)

Mathew
17. 01. 2003
Dát tip
hm, to ti teda nezávidím :)

Quinn
17. 01. 2003
Dát tip
Mobilománie je fakt krutá závislost :o)))))

Adrenalin
17. 01. 2003
Dát tip
tak sem dej číslo a třeba ti budou Písmáci volat ;-))))))

DRIP
17. 01. 2003
Dát tip
Mobil, metla lidstva.

StvN
17. 01. 2003
Dát tip
Čekal jsem, kdy o tom někdo napíše. A věděl, že neni o co stát. Jestli chceš psát o tématech, jako je tohle, tak raději nepiš.

katugiro
17. 01. 2003
Dát tip
no to je mi tedy úvaha... :)

Možná by to chtělo trochu citu do psaní !!! A koukat se , kdy se píší čárky :(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru