Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: Erasmus a spol.

30. 01. 2003
0
0
1085
Autor
pacq

Vitejte! At jste fyzicky kdekoliv, vase laskava pozornost ted patri sem.

1) Erasmus a spol. nema nic spolecneho s filmem Erasmus a spol. (krome nazvu.) 2) Ucel klubu je ruznorody, konkretizaci ponecham na navstevnicich. 3) V podstate to muzete vzit jako seznamku studentu kteri jsou vytrzeni z kontextu rodne hroudy. 4) K cemu je takova seznamka dobra? Uz se vam stalo, ze jste byli na skole v zahranici, a teprv kdyz jste se vratili do Ceske Republiky jste zjistili, ze vas tam cechu bylo vic, aniz by jste o sobe vedeli? Me se to nestalo jenom protoze jsem se domu jeste nevratila. Ale o podobnych pripadech vim. 5) Pokud vam to nebude vadit, zanechte tu sve jmeno, e-mailovou adresu. A taky samozrejme napiste kde ted studujete.
Judas69
02. 03. 2004
Dát tip
Tja, a ja jsem Dawe, aspon mi tak vsichni rikaj a jsem stvoreni studujici ve Würzburgu, takovy krasny bavorsky mesto o 200 tisicich lidech. Ja mam dva mesice prazdniny a nudim se. A tak se halt obcas stane, ze neco napisu. Zkousky za sebou... achjo. nowaco.dawe@arcor.de

cvok
01. 05. 2003
Dát tip
Ahoj, ja sa volam Jozef a momentalne sa nachadzam vo Velkej Britanii, v Sedberghu. Je tu strasne nevludne pocasie, blizia sa mi skusky a zoziera ma nuda. :-)

pacq
30. 01. 2003
Dát tip
Ahoj, ja se jmenuju Klara a momentalne se nachazim v Belgii, v Gentu. Je tu desne nevlidny pocasi, blizi se mi deadline ctyr pisemnych praci a szira me nuda. Nema tu nekdo zkusenosti s Belgickou sedivou placatosti? email; raurosfalls@hotmail.com

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru