Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Life 1

11. 02. 2003
0
0
1058
Autor
Atalay

Nejsem žádný literarní umělec.. jsem jen člověk, který je silnou osobností, ctí užitečné zasady, je upřímný, ale taktní... That's me, Atalay!

Proč je něco v angličtině?
Nevím přesně, jsem čech a měl bych být vlastencem.. Jsem vlastencem, asi.. Ale když přemýšlím o tajnych dálkách v mé fantazii...
Přemýšlím v angličtině... It's so romantic language.. It's my reason, for your question: "Why?"

Dnes když jsem zde, na písmáka.cz, zavítal bylo to kvůli mé přítelkyni... (Já, třídím lidi mmně blízké.. Známý(á), kamarád(ka), přítel(kyně).. pak už jen moje láska..) 

Píše sem své story a já to chtěl vědět.. a vidět.. poznat jí víc.

Why? I want to discover her soul, mind... She has so many secrets.. I wonder all of them... Maybe it is love.. maybe isn'r.. Many things to discovering..

I met some girls.. I told: "I love you!", some times... but I don't know if that what I met was love... How can I take it? I've wounded... in my heart... in my soul.. My mind has meny ideas about life, about love... But which way is the right way? I'm loosing.. myself..

Víte, možná se za angličtinu jen schovávám.. možná.. Co potom, když je mým osudem být v angl. mluvící společnosti, zemi, státě? Za několik málo časů začne má životní etapa.. Etapa, kterou každý jednou musí poznat.. ať chce, či ne..

Píšu v otázkách? Proč ne? Mě nebaví číst, mluvit přímočaře.. Kecám.. Ale jen pár lidí, co znám, dokáže mluvit jak já říkám skrytýmy slovy.. Tzn., že si nemusíme říkat souvislé věty.. protože, část jich člověk odchytne myslí..

Člověk nemluví jen řečí....  There are many ways of talking.. Watch another eyes, hands, lips... Many things you'll get... IF YOU ARE THAT ONE WHO CAN UNDERSTAND TO THAT...

Můj čas!?... Je ho tak málo.. Damn it!

Ješte se někdy určitě vrátím...

Because... KEEP THE FAITH!


By

Atalay :-)


ondrech
03. 11. 2004
Dát tip
hmmm zajímavé... ale co to má být? Pro radost?Spis mimo

Ludi01
01. 03. 2003
Dát tip
Dobrý. I já rád angličtinu. Komu se to nelíbí, may click off. Znáš tu anglickou obdobu "Pod škaredým ksichtem pěkná ..... zahálí" ? Zní to hezky: If you poke fire in the fireplace, you needn't look at the mantelpiece.. Kdoví, jak se ksichtili ti, co jim naše primitivní anglina nevoní :-)))

Atalay
01. 03. 2003
Dát tip
Ohh! Díky Ti! Náš třídní učitel na střední, nám vždycky říkal... "Nic si z toho nedělejte, že nebudute dobří v cizích jazycích... Oni náš jazyk taky nikdy tak dobře neovládnou." by Atalay :-)

m11
01. 03. 2003
Dát tip
to atalay: pár zemí sem procestoval, a právě proto nemůžu na tuhle zemi bejt nikdy hrdej!

Atalay
01. 03. 2003
Dát tip
Každému co jeho jest.... by Atalay

woai
23. 02. 2003
Dát tip
katugiro: napsal zítra, to zní dobře, to jde asi zatím jenom tady ve sci-fi :-)

m11
13. 02. 2003
Dát tip
jseš vlastenec????????? tak to musíš docela trpět......bejt hrdej na tuhle podělanou zem.....

Atalay
13. 02. 2003
Dát tip
To m11: Nesmíš vidět všechno tak černě... Když pak procestuješ pár zemí.. světadílů, tak zjistíš proč jseš hrdý tu svou vlast. By Atalay :-)

Acquarius
13. 02. 2003
Dát tip
a to já nějakej zvláštní vlastenec nejsem, ale když někdo napíše, že je to podělaná zem, tak mi to hne žlučí anglicky umím asi líp než autor tohohle dílka (možná), v Americe jsem byla, ale nevím, co je tak hnusnýho v naší zemi? možná my, kdo tu žijem, ale to si můžem napravit sami (Atalay, jestli ty chyby vidíš, tak si je oprav) :-) jinak si taky myslím, že s některými lidmi se dá mluvit málo slovy, náznaky, úsměvy, pohyby, pohledem do očí - ale je to založeno asi na momentální (i dlouhodobější) vzájemné blízkosti a někdy i společných zážitcích... ano, nějak mě to oslovilo... M.

katugiro
13. 02. 2003
Dát tip
no, zajímavé to zrovna nebylo, ale když je to pro radost, tak dobrá... ale jak už jsem Ti napsal zítra, tu angličtinu vynech - s tolika chybami to působí nemožně...

Atalay
12. 02. 2003
Dát tip
NO.. .. jsem čech.. Jen mě to tak baví psát... Začínám i se španělštinu.. ale to sem nepotahnu.. :-)

Atalay
11. 02. 2003
Dát tip
Damn It! So many mistakes!... Aaah.. Don't shot me.. :-D Nevadí.. stačí když to bude správně pochopeno.. Atalay :-/

Lu_Po
11. 02. 2003
Dát tip
Tys as anglosas.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru