Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Videoklip

15. 02. 2003
2
0
1002
Autor
Beast

Někdy bych chtěl natočit asi takovej klip:

Napadla mě taková zajímavá myšlenka (ale ubránil jsem se:-) - natočit videoklip, nebo prostě jen krátkou scénku o člověku, kterej si jde lehnout a když usne, tak se mu zdá, že vidí, co se děje v pokoji, kde spí. A ono se to přitom děje i doopravdy, takže se mu do snu vlastně promítá přesně to, co se doopravdy děje okolo něj, jenže on neví, že se mu to jenom zdá. Zároveň se mu zdá, že na tom pokoji není a všechno vidí ze svýho pohledu, takže vlastně jako by ani nespal - prostě sedí na židli, pak vaří čaj, pak prostě něco dělá, teď tam do toho chodí lidi a on si s nima povídá, ... A to všechno by mohlo být zrychlený, aby bylo vidět, že to trvá opravdu dlouho. No a na závěr toho snu se mu zdá, že si sedne na postel a v ten moment se probudí a na pokoji je všechno přesně tak, jak se mu to zdálo těsně předtím, než se probudil, takže mu ani nedojde, že to byl sen a prostě vstane z postele a vypne konvici, ve které se vaří voda na čaj (kterou tam dal vařit ve snu - ve skutečnosti ji tam sice dal někdo, kdo byl na tom pokoji) a prostě jedná tak, jako by vůbec nespal....

Mohlo by to být zajímavý, ne? Nebo aspoň mě se to teď, jak si to představuju, zajímavý zdá.
wqw
27. 02. 2003
Dát tip
Já myslím, že by se o tom kamaráde dal natočit i pěkný film a nebo napsat povídka, zároveň důrazně naléhající a zároveň jen jakoby vzdálená od té naší zkurvené reality, ale tak jsem skončit nechtěl......chtěl bych vědět,vidět napsané popsané, co je v tom pokoji, chtěl bych věděta domýšlet si co se těm lidem honí hlavou a jak by se dali spojit paralely toho hlavního hrdiny,chtěl bych ho znát a zároven strašně bát se ho poznat. Má vlastně štěstí nezažije ten reálný strach, ale zažije ho jen podvědoměa potom vlastně i reálně, takže vlastnědvakrát může zažít strach i lásku a nevím co ještě a nebo to může zažít s různými pocity zaviněnými různými rozpoloženími.......v pokoji uťesném, ale zemřela Sylvie a asi viděla celý svět

Fil
27. 02. 2003
Dát tip
Víš jistě,že studuješ správnej obor???? To máš z těch kamarádu se kterejma se stýkáš...z toho života jakej ty vedeš.......:-)))

Dvanáctka
16. 02. 2003
Dát tip
Trochu složitý na klip. Těžko bys to podal.

katugiro
16. 02. 2003
Dát tip
je to trochu zmatené, ale zajímavé by to být určitě mohlo, když by to někdo zvládl natočit :)

Beast
16. 02. 2003
Dát tip
No, byl to jen nápad. Ale jestli to chce třeba darcy natočit (ostatně - co tady ta osoba vůbec dělá? To já mít kameru, tak nedělám nic jinýho, než že točím a točím a stříhám a stříhám:-))) Jó, to se někdo má....:-) Každopádně - teď jsem zrovna viděl zajímavej film - Kostka (The Cube) a je docela paradoxní, že jsem zrovna tenhle film viděl teď, krátce před zkouškou z matiky:-))) (kdo viděl, chápe, kdo ne - doufám, že někoho neodrazuju těmahle řečma od tak zajímavýho filmu - jo, je i není to o matice....:-)

Notreal
15. 02. 2003
Dát tip
určitě jo! :-)* za vypsaný nápad

Tak nevim. Opravdu by si chtěl točit zrovna tohle. Ale počkat ... vaří se mi čaj. Tak snad, že bych se probral?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru