Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tužba

28. 02. 2003
1
0
854
Autor
hrdina

 

U velkého hangáru jsem si já a pár kluků kopal s míčem . Ty veliký vrata představovaly branku.

Najednou přijela obyčejná holka  s kamionem , kdyby to byla alespoň Ona ( jasně nebyla) , ale co se dělo potom je neuvěřitelné. Neovládl jsem se, samčí pudy zvítězily nad chabou inteligencí  a začal jsem se předvádět.

Děvče mi povídá: „ Nechceš svézt ? Ukážu ti, jak mi to šlape .“

Má odpověď zněla: „ Jasně a čím krmíš tu nenasytnou potvůrku?“

Ona : „ Zastavím, vrazím tam hadici a už to tam pumpuju. Chi chi  chi .

Po tomhle rozhovoru jsem vylezl na kapotu a začal ukazovat různé akrobatické kousky.Šlo mi to náramně až do chvíle, kdy pořádně přidala na rychlosti . Jednou rukou jsem se chabě držel za přední nárazník a zbytkem těla vlál pod autem. Po chvíli se nade mnou slitovala a zastavila . Hned jsem ji chtěl dát pár facek, ale ona mi

povídá: „ Neměl bys zájem o číslo a jmenuji se Johana  ?“

I když  se mi zdála její pleť poněkud umělá, řekl jsem: „Ano.“

Další den jsem přemýšlel nad adresou, kterou mi dala na kousku papíru.

 

 

 

 

 

                                                21,30   Pivrncova  12    

 

Cimrmanov 0

 

 

 

Čeká na mne snad sex nebo telefonní číslo???

Přišel jsem do té staré čtvrti na čas .Otevřela mi Johana a vedla mne tmavými chodbami  do  místnosti  osvětlené jen chabým světlem , které dávalo tušit obrysy jejího těla. Když mi řekla odhodíme hadry a zábrany , uvědomil jsem si, že prožiji sex a zúročím léta domácího tréninku a samostudia.

Najednou tam stojím nahý , Johana odhodila jen bundu pak se schovala do stínu , ale já podle zvuků poznal,že se dál svléká.Ve vteřině celá místnost explodovala světlem , než jsem se vzpamatoval  stali kolem tři chlapi jak hory a brali si moje oblečení . Koukám po Johaně, ale našel jsem jen její dokonalou gumovou masku ležet na zemi , vedle mě stalá jakási stará stařena v koženém ohozu. Za velkým sklem byl dav čumilů s transparenty :

Johano hobluj!!! Apod.

Poslední co jsem zahlédl byl program dnešního večera vyvěšený na dveřích:

 

 

Dnes 21,30p.m. nejstarší  striptérka na světě 85letá JOHANA (členka knihy rekordu) uvádí své vrcholné ČÍSLO - 25 puberťákovi na holou!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Probral jsem se až u velkého hangáru  s ještě větší  ostudou . Život jde dál a jestli se ptáte na ponaučení: „ Nesedejte do auta s cizím člověkem a radši si taky nekopejte u hangáru mohlo by se stát , že někdo nakope Vám !


Kodynie
04. 04. 2003
Dát tip
Kandy, trochu tolerance. Mně se to líbí, je to kouzelné a nápadité. Má to spád a dramatický náboj. Dávám jedničku s hvězdičkou.

Kandelabr
28. 02. 2003
Dát tip
poněkud pubertálňoučké :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru