Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svět

12. 03. 2003
0
0
418
Autor
HANULA

Tato báseň je psaná před více než pěti lety a samozřejmě je PARODIÍ.

Chci dělat věci, který mě baví,

lidi poserte se a rodiče

ať se na hlavu staví.

Brát drogy, kouřit, fetovat

mít bezva kluky a

s nima se milovat.

Vy všichni jste tak nevinní

a my mladí

máme žít teď v jeskyni?

Ne, mi se nedáme

a až nás naserete,

zbraně vyndáme

a běda tomu,

kdo bude proti nám

ten ať si zůstane jenom sám.


Ne, ty se nedáš, a všem nám to nandáš fetem a promiskuitou!!! No, to jsem celej zahanbenej, já takovou díru do světa asi nikdy neudělám....

Kodynie
14. 03. 2003
Dát tip
Ale, ale. Zase jedna nepochopená. Bando, vždyť jí bylo šestnáct, když to psala. Tedy mládí nevybouřené a to má přece právo na různé úlety. Navrch jí podezřívám, že to psala o představě, jaké by to bylo, kdyby byla zlobivá holka.

houba
14. 03. 2003
Dát tip
no jo, sypu si popel na hlavu a odvolávám, co jsem napsala..... jsem ten prolog fakt nějak přehlídla..... PARDON....... jsem hojado muchacho :o) tak dobrý............ už chápu.........a s ruměncem ve tváři odcházím.................. :o)

houba
14. 03. 2003
Dát tip
a

Fil
14. 03. 2003
Dát tip
sladká revolta mládí:-)

woai
14. 03. 2003
Dát tip
dneska asi po druhý hodině jsem v televizi viděla dokument o holce, co fetuje a bydlí v Praze - bylo to točeno 7 let - jak do toho postupně spadávala, kradla, protože potřebovala tak 8 tisíc denně na fet, šlapala... teď je na metadonu, je jí asi 26 a vypadá fakt strašně jednou chce mít děti uvědomuje si, co z ní je, chce přestat hodně to na mě zapůsobilo - uvědomila jsem si, jaké mám štěstí, že si žiju svůj (někdy) klidnej a nudnej život - co všechno mám jsem šťastná!

houba
13. 03. 2003
Dát tip
já nevím, i kdyby to byla pravda, co tu píšeš, tak jestli chceš něco dohánět tímhle způsobem...je to tvoje věc.... ale je mi tě.... hmmmmmm..... až opojení z milování z drog braní a fetování spadne z tebe s mlhou ranní....... ........tak zjistíš, že nirvána byla jen iluze a že stojíš ještě hloub než předtím........ ale chci věřit tomu, že tvoje dílko je jen parodie :o)

Hester
12. 03. 2003
Dát tip
Překvapilo mě, že je ti přes dvacet. To myslíš fakt vážně, nebo jsem to nepochopila a je to parodie?

Schwalbe
12. 03. 2003
Dát tip
Ač s tím nesouhlasím, tak to neodsuzuji, neboť - každý strůjce svého štěstí. No, možná by stálo za to zlepšit češtinu.

mvdr_merlin
12. 03. 2003
Dát tip
Na mě to působí, jako bys měla dětství a mládí prožité v "dokonalé ctnosti" a teď neuvěřitelnou chuť všechno dohnat... No, snad se někomu z vás ty zbraně do rukou vážně nedostanou...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru