Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lyryku, nemohu si tě vážit.

20. 03. 2003
0
0
2332
Autor
PLEVEL

Nemám proti tobě a tvým nohsledům obrany, chceš jen zvítězit; i lži a polopravdy se ti hodí - nestojí to ani za polemiku.


Tuším,že nemáš charakter - ačkoliv mnoho lidí předstírá, že tě má rádo a odpouští ti omyly tvé dobromyslnosti, slepě se tě zastávají, ale ty bohužel nemáš ani zlomek ceny, kterou by si za to chtěli zasloužit.

Nejen, že jsi jen neologistický žertér, ty hlavně neumíš nepřekročit svůj stín, jsi jen to, co můžeš být; to, co přisuzuješ ostatním, děláš ty sám a jakákoliv konkurence je ti už nesnesitelná - dovedu si představit co se teď strhne za pokřik, jak řvát bude  klaka tvých podřízených nicků.

 

Myslím si, že nemáš potřebný nadhled - každý si může přečíst, jak svými hodnotícími názory vnucuješ pojetí jen své vlastní poetiky. Kritika je o toleranci, o interpretaci, kde je třeba slyšet a zvážit nové nabízené přínosy autora; nějak na to neslyšíš, neuvažuješ o tom, odmítáš se, zcela zjevně, názorově vyvíjet - vyhýbáš se detailním diskusím, neboť máš stanovisko předem hotové...

jsi jeden z těch, kdo by měl z redakce odejít a vrátit se, až pochopíš Malého Bobše , proč nezvládal poluci.


Gling_Gló
22. 05. 2004
Dát tip
tolko ohlasov v prospech lyryka... evidentne to tu ma pod palcom, asi je lepsie tu nebyt...alebo aspon sa vykaslat na radoveho debila evokujuceho spravneho cloveka...

PLEVEL
20. 05. 2004
Dát tip
Mily bojovniku za lyrykova prava, prispevek byl napsan jiz vice nez pred rokem, malo kdo vi, ze je to Lyrykova korespondence Standovi. Prebruste mece!

otmar
14. 03. 2004
Dát tip
vážený pane PLEVELI ! To že se Tobě něco nelíbí, notně neznamá, že to platí obecně. Jestli se Ti nelíbí např., že Lyryk nepíše detailní diskuse, že se jim vyhýbá, tak si představ, že nových děl mu chodí denně několik set a kritiky dělá ve svém volném čase, takže nemůžeš žádat žádnou velkou recenzi. Objektivita podle mě v hodnocení nemůže být nikdy, protože každej je zvyklej na něco jinýho a chtě nechtě dává více "bodů" těm, co mají podobný styl jako on. sbohem

papouch
17. 02. 2004
Dát tip
!!! nějaké porucha !!!

Rowenna
26. 03. 2003
Dát tip
Tohle mi úplně uteklo. Ale myslím, že své už jsem řekla pod tvou kritikou Lyrykova díla. I já si Lyryka vážím. tečka. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo vnímá tvůj schizoidní vstup na Písmáka jako notně podivný. A znovu štítivě říkám: FUJ. Nezbývá mi než doufat, že se za tímto tendenčním nickem neskrývá někdo, jehož dílka čtu a třeba ráda. Že se tak nepletu v intuici.

PLEVEL
26. 03. 2003
Dát tip
Rowenno, ano, ano, je to fuj, co fuj? je to odporné. Nemohu než souhlasit. O to smutnější je však asi zjištění, že výše uvedená slova a větná spojení, nad kterými tu všichni zvracíte, jsou ve vlastnictví genia Lyryka. Toto auditorium není referendum, takže vaše projevy obdivu a nechutě nebudou ani sčítány ani zařazeny do statistik, snad právě proto byste měla šetřit energií. Mohu Vás uklidnit prohlášením, že mě nečtete pod žádným jiným nickem. I když, může ve Vás klíčit semínko tušení nejistoty, že bych já nemusel být já a tak bych mohl být i někým jiným a možná, že bych mohl být i tím, za koho byste mě ani nechtěla mít. A dokonce bych mohl být tím, na koho tu nadávám, abych se přesvědčil o oddanosti a devotnosti své klaky. Kdo ví kdo je kdo? Já však vím, že takový kancelářský povaleč jménem Ljotčik Samaljotčit je nevychovaný hlupák a podle projevu ostatních, bych nezůstal u takového osobního hodnocení jen u povaleče. A už mi, prosím, nepište, vyčerpává nás to oba.

Merle
23. 03. 2003
Dát tip
Plevel: abych ti udělal radost, napíšu ti nějakej vulgarismus, ty ho totiž stejně vidíš ve všem. vyliž si prdel...

Lyryk
22. 03. 2003
Dát tip
zachraňte PLEVEL !!! myslí že jediný dýchá a je to tak on svobodou se řítí jako pták a neuléhá do peřicha on zimovišť se stále ptá kam doletí mu příští pýcha trhejte PLEVEL jen v nezbytné míře je také selfmade okrasný a kdo vám vyroste i u talíře..? a rozkouká vám jiskrobystře - copak dnes vaše ego - dobá - sní...

Merle
22. 03. 2003
Dát tip
plevel: bojím se, že hloupý je tu někdo jiný, ale možná spíš schválně nechápavý. vaše malicherný žabo myší spory jsou mi ukradený, a tohle platí stejně pro lyryka jako pro tebe

PLEVEL
22. 03. 2003
Dát tip
Snad byste admine Merle měl navštívit nějakého lékaře (abyste tam udělali skupinovou výpravu, Vám raději napovídat nebudu). Stojíte na straně hlouposti, bráníte jí a když zjistíte, že se zde losuje o nejhloupějšího dovoláváte se shumafucku. Já jsem Vás neprosil ani nezval, abyste jste sem lezl a zanechával za sebou vaše vulgaristické výměšky. Dovoláváte – li se nějakého administrátorského práva, budiž, třeba to tu všechno smažte. Ale měřte stejným metrem všem, ne jen vašim kumpánům pera.

PLEVEL
22. 03. 2003
Dát tip
Lyryku, genie písmáka, říkánka je o poznání zdařilejší, než ta pro Terezku Miholovou. A však, jak jsem se již jednou vyznal, nebylo mi z húry dáno, abych dokázal ocenit vaši neotřelou vtipnost. Přestože Vám zde pšenka nepokvete, rozradostněn jsem, že jste otupil meče a přezbrojil ke konvenčnějším kalibrům.

Wopi
22. 03. 2003
Dát tip
Lyryku, tomu říkám ohlas na dílo! ***

Merle
21. 03. 2003
Dát tip
Z moci mi svěřené Oldou, a po důkladném zvážení, jako admin říkám: do prdele s tímhle!

PLEVEL
21. 03. 2003
Dát tip
Vážený pane admine Merle, je mi vážně jedno kým jste byl pověřen k tučné vugaritě. Jisté však je, že vaše moralizování je poněkud pokroucené a zdá se mi bezpáteřní. Nechápu, proč jste takhle nereagoval v auditoriu pana Lyryka, odkud jsem si zapůjčil celá větná spojení. Žasnu nad globálním vztekáním staršinů tohoto serveru. Jde Vám jestě o básničky? Možná, že byste mě měl, pověřen majitelem domény, smazat a ostatním to vysvětlit, jako nežádoucí odstrašující případ. „Ten, kdo si dovolí ocitovat či jinak parafrázovat pana Tamtama, ten bude po zásluze fragmentován a vymazán!“ Přestože bych si mohl dát tu práci a u každé věci (nikoliv dílka), která se mi zde zdá odporná, bych mohl též tučně rozlévat splašky, nečiním tak a činit tak nehodlám. A tady končí slova…

Merle
21. 03. 2003
Dát tip
plevel: třeba proto, že to písmák ještě neumožňoval... a jestli ti přijde vulgární zrušit publikaci takovýhle sračky, nemáme se o čem bavit.

PLEVEL
21. 03. 2003
Dát tip
Pane Merle, jste asi jen hloupý vulgarista a vážně se nemáme o čem bavit. Stojim si stále na tom, že bych chtěl mít stejné práva projevu, jako pan tamtam a dokonce i jako vy. (vulgární být nemusím a nechci)

aRmida
20. 03. 2003
Dát tip
ne, že bych ve všem s lyrykem souhlasil, ale... myslím, že podobné osobní útoky ničemu neprospívají. kdo lyryka nechce, může jej podle mého názoru ignorovat, a pokud lyryk zjistí, že jej nikdo neposlouchá, bude si jistě hledat kámoše na jiném písku. tímhle se jenom přilívá olej do ohně, ale k ničemu to nevede. podobně jako k ničemu nevedou ani ostatní, seriózněji se tvářící auditoria. raději tohle auditko smaž, dříve než bude pozdě.

myslím že tohle mělo být posláno spíše jako osobní zpráva a nikoliv takhle veřejně, to mi přijde dost "hrubý"...

ALoDIRuK
20. 03. 2003
Dát tip
Ne že bych odsuzoval plamen...však nemusím všechny ohně a raděj jdu hasit kdeco , na pivo :/

ALoDIRuK
20. 03. 2003
Dát tip
opr. pivem a ještě dnes

no tak si ho nevaž, ti nikdo nebrání ale dělat reklamu na upírání charakteru není zrovna charakterní

Aki
20. 03. 2003
Dát tip
ne, že bych Lyryka miloval, ale tohle mi přijde taky už trošku přehnaný... ne, že bych s tebou v ledasčem nesouhlasil, ale do audítka to asi vážně nepatří...

Mathew
20. 03. 2003
Dát tip
jediný co vím jistě je, že veškerých auditek o Lyrykovi se Lyryk sám nikdy nezůčastnil.. takže nevím proč jsi to psal. Ovšem ani já ho nemám rád..podle mě všechno přespříliš hrotí :))

Raději se utkejte na sportovním kolbišti, hoši. Což takhle běh na 1500 m? Nebo opičí dráha?

Pavson
20. 03. 2003
Dát tip
Je jaro, plevel nám začne rašit všude možně a někteří jej coby posla jara uvidí i rádi. Takový podběl lékařský je zajisté na zeleninovém záhonku plevelem, ale jak jistě hoši z Rychlých šípů ví, je také léčivý. Nic ve zlým, Pleveli, tenhle závod se asi moc dlouho nepojede, vypadá to na takovej nanicovatej pouťák.

Wopi
20. 03. 2003
Dát tip
Tohle je špatně. V lecčems s Lyrykem nesouhlasím, ale tohle tedy ne.

Wopi
20. 03. 2003
Dát tip
Lidičky, mějte rozum.... prosím........

JRR
20. 03. 2003
Dát tip
Proč tohle? Kurfa, to jsem tomu dal...:-( Mrzí mi to. Pleveli, smaž to, prosím. A Lyryku... Vážim si Tě. V milionech věcůch s Tebou nesouhlasim, ale vážim si Tě.

PLEVEL
20. 03. 2003
Dát tip
Mnozí si možná oddychnou, jiní se snad i zaradují. Ano, odcházím a přiznám se, že jsem tu nebyl rád. Ne, nejste jiní než ti na ulici, ti doma u televizorů, nejste ani jiní než ti na pivy v hospodách. Ale já jsem to upřímně nečekal. Snad jste si to namlouvali vy, sami sobě. Urážíte se navzájem, sáhnete i k těm nejostřejším slovům, abyste obhájili svou představu pravdy. Moralizujete, pohoršujete se a přitom nedohlédnete ani na svůj monitor. Vy, kdož byste tu nejraději horkou smůlu na mě lili a topili mě ve fekáliích, vězte, že mé věty, uvedené výše, jsou jen trochu překašírovaná slova vašeho nedotknutelného génia. Odcházím smějící se, ať už se chytnete se za nos či ne.

Pavson
20. 03. 2003
Dát tip
Pleveli, netuším, kdo se za tebou skrývá, ale pamatuji si, kdy jsi vznikl ( joj, to byla tenkrát etapička ). Z tohoto důvodu netuším, komu by jsi udělal svým odchodem radost, neboť tvoje inkognito je dokonalé ( v jednu chvíli Tě sám Lyryk považoval za Vašinu ). Jediné, co mi napadá, je to, že předchozí tvoje reakce je parodií parodie na parodii.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru