Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

FUCK OFF AMERICA!!!!!!!!

20. 03. 2003
7
0
1990

I když se mě to stokrát netýká, je to můj politickej názor. Rusáci taky neřekli že jdou Československo obsadit, ale OSVOBODIT.

CHVALOZPĚV ZA IRÁCKOU VÁLKU

 

 

Už nikdy Bagdád z tisíce a jedné noci!

Už nikdy husajnovská diktatura!

Už nikdy svoboda národu za Eufratem!

 

Za potoky krve na schodištích před mešitou!

Za konflikt dvou nesmyslných náboženství!

Za Ženevské konvence, nesplněné sliby a evropskou podlézavost!

Za duralové supy snášející ohnivá vejce na líce měst,

za zahalené matky s mrtvými dětmi v objetí!

Za černé mazlavé bohatství a hvězdnatou vlajku!

Za strach z Inkvizice Islámu!

Za postmoderní kolonialismus,

 

kapitalisté všech zemí

pozvedněte zbraně!


taky nemam ráda američany a hlavně nesnášim bushe! *

Rowenna
04. 04. 2003
Dát tip
-**********

zakladní informace: NEJSEM PRO HUSSAINA! Můj názor? Svrhnout diktaturu? ANO! Vražděním? NE! Včera jsem zas po dlouhý době poslouchala televizi: to, že kupříkladu jedna z dokonale třema způsobama naváděnejch americkejch raket minula vojenskej cíl a zasáhla porodnici, to je SVOBODA PRO IRÁK?! Ne, ne a ne!

WiruZ
03. 04. 2003
Dát tip
Bush je zasranej diktator, kterej by si zaslouzil aby projizdel dalasem s uplne stejnym stestim jako J.F.K....pravda pro hussaina tak nejsem....ale na tyhle planete je mnohem vic nebezpecnejsich statu nez Irak...hold kaorat nemaj ropu...a jen tak mezi nami.....v ty americky demokracii bych nechtel zit ani za bramburky.....je to hnus..

souhlasim! malej příklad: v Mexiku třicet let fungovala federativní anarchie (mimochodem, funguje - trochu - i u nás - mezi okresama, teď teda už mezi kraji), pak přišli amíci a vojensky přinesli demokracii. co má Mexiko teď? BORDEL! Když teda chtěj američani mír a demokracii, proč nejdou taky osvobodit třeba Tibet od čínskejch komunistů? nebo je to prostě proto, že Tibet nemá ropu?

Satan001
03. 04. 2003
Dát tip
FUCK OFF smuteční růže!!!!!!!! ubohá naivko

krásnej nickname, krásně vystihující tupost nebo krutost. jak by se ti líbilo, kdyby k tobě domu naběhli vojáci, postříleli ti rodinu přátele a ještě tvrdili, že ti nesou svobodu, satanáši?

WiruZ
03. 04. 2003
Dát tip
To Satan001: Debile!!!!!!!! vymastenej!!!!!!!

WiruZ
03. 04. 2003
Dát tip
no hlavne to bude tim, ze z ciny maj daleko vetsi vitr nez z iraku......

Čína je větší, má víc obyvatel (-> víc vojáků, "ochotnejch" -?- padnout za vlast) a větší politickej a ekonomickej vliv.

WiruZ
03. 04. 2003
Dát tip
no asi tak......

Satan001
03. 04. 2003
Dát tip
Jak jste chytrý všichni! Jak vidíte do politiky! Obdivuju vás. Namouduši, vždycky, když mi bude smutno, budu se chodit dívat na vaše věty. Hned mi bude veselejš.

díky, ale to není nutný. pokud jde o politiku - když se do ní nebude srát nikdo novej, budou tam pořád ti stejní blbcové. nádherná vidina: Klaus, Špidla,Tvrdík, Zeman, Sládek atd FOREVER!

WiruZ
03. 04. 2003
Dát tip
Satan001: no ale ovsem ty tam taky vidis.....urcite....hold musis se smirit s tim ze nekdo ma jinej nazor nez ty.......

nin
21. 03. 2003
Dát tip
s dětmi v objetí, ne v obětí

Lu_Po
21. 03. 2003
Dát tip
Co že jako čekáš ty za názory a kritiku.... ? Tisícům lidí se to nelíbí. Každá válka je špatná, ale je důležité vytěžit z ní co nejvíc. Což je dneska bohužel v módě. "Takže Evropani! Nestyďte se . Třeba ňeco dostanete!!!!!!!! .............TIP

Kajman
21. 03. 2003
Dát tip
ach, Saddam, vypustí viry, v poušti nechá vykvést hřiby, on zapálil vrty, ropou otrávil moře, ach pak, pak ho ten jižanskej nácek sejme, jenom by mě zajímalo jak moc budou iráčani šťastný, až jim tam přinesou Mariah Carey, zakážou jim hašiš a islám, no přeci je blbost provokovat magora s atomovkama v báglu,ne(och teď si maličko nejsem jist, kterého z nich myslím).

katugiro
21. 03. 2003
Dát tip
kdyby alespoň skutečně "kapitalisté VŠECH zemí"...

na aktuálnost seru! jde přeci o morální a etickej konflikt! válkou diktátora nesvrhneš. ale jak bez ní? mimochodem, každej další litr irácký ropy v sobě má kapku krve!

Bavor
20. 03. 2003
Dát tip
Jenze nas, fesaku, osvobodili od Rusu...

m11
20. 03. 2003
Dát tip
bavor: a co to jako řeší?????

kdože nás osvobodil od Rusů? Rusové nás přeci osvobodili od nácků, nebo ne? a od Rusů se Čecháčci osvobodili sami, fešáčku. Základní reálie: bombardování Iráku osvobodí Irák od Husajna?/bombardování Prahy v osmdesátym devátym by Čechy osvobodilo od Rusů?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru