Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozhovor moudrého a zničeného člověka

22. 03. 2003
0
0
694
Autor
zzipp

opravdový rozhovod dvou autorů vryt do papíru.....jejich stroskotanecké úvahy o životě.....

-jo,život je drsný!!!ale zatím nevím do jaký míry...zatím žiju!!! Na pokraji černý díry.

 

-a jak tě baví život na pokraji černý díry?

 

- na pokraji černý díry,dodávám si trochu víry!na depky a různej bol,pomáhá mi alkohol- je to starej kamarád, dá mi vše co může dát.mám už toho přesně tolik, že jsem snad i alkoholik- jsem jen člověk na světě- na zasraný planetě.

 

-alkoholik ještě nejsi, věř mi, já vyznám se v týhle věci. vím co je to upíjet se k smrti, a kašlat na věc, na vše co ti smrdí. Alkohol je pěkná svině- je to blbost upíjet se ve víně.

 

-je to pravda,zas máš recht. co by na to řekl třeba Břeh? Já už nevím, nic už nevím. Připadá mi divný, že tu jentak sedím a poslouchím jen pičoviny, všude samý pičoviny ...a už mě to sere, ke dnu mě to bere, vážně mě to žere, a já už nevím které- věci mám brát vážně!- co mám brát vážně???

 

- Vážně neber ani smrt- stejně otom víme prd. Teď smrt už blíží se však ke mně, a strach co vycházel vždy ze mně, teď leží v dálce v malé bedně, co otevře se až přijde čas, a doufám, že příště už k nám nepřijde zas!!


m11
20. 04. 2003
Dát tip
:-)

zzipp
24. 03. 2003
Dát tip
Ne!!!s tím to nemá vážně nic společného!...jeto prostě prosté!.....já mám přátele ROCKERY!....každopádně-dík

katugiro
22. 03. 2003
Dát tip
aha, přátelé rappeři, že? :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru