Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

James Doglas Morrison-úvod

24. 03. 2003
2
0
747
Autor
Tláska

Původně jsem ho chtěla zařadit samostatně,ale přišla na to,že mě předběhl nějaký jiný Douglas.

Chtěla bych vás v několika dílech seznámit s tvorbou Jamese Douglase Morrisona.Většina si ho totiž spojuje se skupinou The Doors.A snad každému jsou známá tyto symbolická slova:sex,drogy,rock and roll.Jim Morrison byl legendou,velkou osobností,který ochutnal dobré i špatné stránky slávy.Možná je o něm známo,že měl rád sex,drogy a ještě více alkohol.Snad každý ví,jak zemřel.Ale málokdo ví,že žil nejčastěji s Pamelou,která nebyla proti stylu života,který vedl.Proto si také rozuměli.Pamela mu také texty kontrolovala a vyřazovala z něj sprostá slova.Jim byl za svých studií úspěšný,měl vysoké IQ.Jeho oblíbeným básníkem byl Rimbaud.Malokdo ví,že chtěl nejednou opustit kapelu a toužil,aby si ho svět spojoval s literární tvorbou.Chtěl být básníkem a scénáristou.proto jsem se rozhodla uveřejnit několik jeho básní v několikatidílném seriále.Jsou z knihy:Divočina.

A proč?Jednak proto,že on si už svůj sen splnit nemůže a taky proto,že si ho jako osobnost vážím a uznávám ho.Už se chystá první díl básníka    Jamese Douglase Morrisona 

.


Mathew
27. 03. 2003
Dát tip
docela mě pobavilo to, že každý ví jak zemřel :)) můžeš mi říct jak ? a jenom prosím tě netvrď, že na infarkt ve vaně :))

Dědouch
27. 03. 2003
Dát tip
toužím po tom aby mi nějaká ženská vychytávala z tvorby sprostý slova...

houba
24. 03. 2003
Dát tip
jako úvod je to dobrý (do úvah bych to nedávala), docela se těším, s čím přijdeš, protože Morrisona můžu.... :o)

Moc pěkné, nemáš špatný vkus - taky se už těším na zbytek. Jo, a típek (myslím, že první:)) :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru