Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mňam

25. 03. 2003
1
0
526
Autor
kanarisima

Sranda musí byť...

Tak je to. Vysral som nestrávené časti včerajšieho obeda. Kúski kukurice. Peknej žltej. Tak sa tam v tom hnedom hovne vynímali, že som mal chuť ich povyberať a zjesť. Namiesto toho som to ako na pohrebnom obrade pokryl plášťom papiera a poslal do nenávratna. Ani som neplakal, ani netrúchlil. O mesiac si na ne nikto ani nespomenie. Ledaže by ne. Je pekné tento bezvýznamný moment niekomu napísať a tak sa možno tie kúski kukurice stanú nesmrteľnou legendou. Verím že si na ne spomenieme vždy keď budeme niekde na obede. Obetujeme tak pár minút - na pietu. Viac toho urobiť už nemôžem. Verím že som bol dobrým kamarátom až do posledných momentov.


PS
26. 03. 2003
Dát tip
malá, malá... (hladím po hlavičce) šikovný kanarisima... udělal E-E... :o)

Sleepy
25. 03. 2003
Dát tip
Originalita má různé podoby...a téhle se díky pietnímu závěru daří, vyhrabat se z ... šedi :o)

Děkuju. Před časem jsem potratila a byl to tak silnej zážitek, že se mi chce ho sdělit. Ale připadalo mi moc morbidní to udělat. Tys mi tímto dílkem dal na vědomí, že můžu. Udělám to. :-)))

Kritika
25. 03. 2003
Dát tip
..........

woai
25. 03. 2003
Dát tip
no, nic zvláštního, víš? náš pejsek je vykaká vždycky - máme to před očima často, protože vaříme nudle s masem a mraženou zeleninou (s kukuřicí) - a ještě ho za kakání chválíme, jak je šikovnej! ;-) chceš za to dílo taky pochválit? ;-)

Angua
25. 03. 2003
Dát tip
držme minutu ticha za nestrávenou kukuřici...

Gunhead
25. 03. 2003
Dát tip
Co by za tu nestrávenou kukuřici dali děti z rozvojových zemí... ty by to určitě ztrávili ... no, možná, že ne...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru