Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

docela vejlet

27. 03. 2003
0
0
428
Autor
suchy

pravopis špatnej,děj taky nic moc, ale co. dyť je to jedno.

NÁVŠTĚVA NEJMENOVANÝHO KAMARÁDA Z NEJMENOVANÝ VESNICE

Sem na Štěpáně.Je to tah z Prahy do Mělníka.Takže spousta aut a tak.Zakouřil sem si a čumim.Byl sem nejmenovanýho kamaráda na špeka,ale zrovna přijel z práce.Takže se prej nají a pak bude číst.Kéž by si mě nekdo někdy taky čet.Ať prej přijedu tak za dvě hoďky.Mám ještě hodinu.Poslouchám metrikse a čumim na auta,lidi a autobusy.Tech lidí je hrozně moc.Pořád někam jezděj a odněkud odjížděj,cestujou a tak.A to furt každej řve že nejsou prachy a že se furt něco zdražuje.Každou chvíli kolem projde někdo s narvanýma taškama s kedlubnama,banánama,rajčatama a tak.Jo a ještě kedlubnama.Je tady stánek OVOCE ZELENINA.Asi si přejedu.

 Tak sem si přejel.Jsem za Chlumínem na polňačce,otočenej na západ.Na pěknej západ.Nasadil sem si oranžoví brejle a kochám se.po cestě sem měl takovou slabší chvilku,nebo co.Jedu si v Obříství po silnici u Bukovana(hospoda) a zatáčka,tak jsem hodil blinkr,protože sem si myslel... Vlastně nevim co jsem si myslel.Prostě se tam nebliká.Žádná vedlejší,jenom hlavní.Jak sem to zapnul tak jsem si tohle všechno uvědomil a hned ho vypnul,ale zase nebyl za vola tomu chlápkovi co jel zamnou,tak sem ho zase zapnul a přemejšlel kam zahnu.Najednou jsem zahnul a byl sem na dvoře ukoní.Nevim co jsem si myslel,ale celá akce od prního bliku až po zastavení koňům pomalu až u žlabu trvala asi 4,5sekund.Nevim so sem si myslel,ale vim že jsem myslel hrozně rychle.Dám půl startky a pomalu vyrazim ke kamarádovi.Ještě mám půl hodiny.

 Tak sem popojel.Sem v nejmenovaný vesnici u rybníka.Zastavil sem tady.Jel sem od Chlumína a vyděl jejich felicii tak sem tam za ní nechtěl jed.Napiju se,dokouřim startku kterou sem načal na tý polňačce a vyrazim.HM... Ta druhá půlka už nic moc.Jedu.sem tady.Nevim.Zatroubil sem,ale nikdo nevylez.Asi pojedu. Ne ještě počkám.Zhaslo se mu v pokoji.Tak už asi jde.Jo už se rozsvítilo ve verandě.Buď se obouvá,nebo...

Jo už jde:NAZDAR NAZDAR MÁŠ SE?Jen tak kecáme.Přines půl špeka.Tak sem ho zkouřil.On nechtěl.Prej hulil před chvilkou.Kecali sme a tak a najednou prej jestli nepojedem k mekáči.Chvilku sem řikal že ne,ale pak sem kejvnul hlavou že ne,natočil motor a jeli sme.Mijeli sme rybník u kterýho sem před chvilkou stál a zjistil,že se nejedná vůbec o rybník,ale o spodní vodou zaplavený hřiště.Dojeli jsme k mekáči dali si dvojitýho čízburgra(já bez okurky,je hnusná) a kolu.

 Najedli jsme se a vyrazili k domovu.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru