Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

I svatým bych se stal

02. 04. 2003
5
0
1054
Autor
Minstrel

&&Monty_Python&&02.04.2003&& Je to dost prvoplánovité, věřím že jde o upřímný prožitek, ale formálně je to slabé. Rýmy jsou dosti nepůvodní, styl a symbolika takové až Máchovské (kříž, rozevláté vlasy, kněz, márnice), ale bohužel není rok 1823. První kabátek myšlenkám někdy nesluší, zkus je převlékat do něčeho... hm, výstřednějšího?
Rowenna
04. 04. 2003
Dát tip
Dílko samo se nějak ztratilo. Mhmmm. No, mi se to taky jednou povedlo. :-)) Jinak, rady třeba Monty si važ, sleeping-beauty taky píše kritiky, které mají hlavu a patu. Já jsem četla zatím jedno tvé dílko, a vyčetla bych ti taky zrovna ty pokusy o rýmy, které jsou dost násilné a chabé. *** témata, která zpracováváš, jsou zajímavá. Zasloužily by si větší péči. :-))))

Minstrel
04. 04. 2003
Dát tip
Rowenna: budu se snažit vzít si z vaših slov ponaučení...

Mně se to moc líbí, dávám típek. Je to smutné, procítěné - doufám, že ne tvůj vlastní zážitek - to by mi bylo líto. Tvá tvorba je skutečně vydařená.

Minstrel
02. 04. 2003
Dát tip
Monty: jenže on je to můj styl, třebaže Máchovský..nevím zatím jsem nedozrál v básníka píšícího velké básně...zatím jsem jen poeta jež své prožitky háže napapír a doufá v obdiv a v kritiku jež mu ukáže cestu jek se stát slavným a velikým..ale zatím jsem jen začátečník..a za tvou kritiku ti děkuji...

Mně se to moc líbí. Nevim, proč by to nemohlo bejt hezký, když to hezký je, jenom proto, že to je archaický. Bejt za každou cenu moderní neni zdravý. Človek má bejt v první řadě svuj. Tečka :-)

Minstrel
02. 04. 2003
Dát tip
cekanka: moc děkuji za podporu, ale v něčem má samozřejmě pravdu.-))

Watukina
02. 04. 2003
Dát tip
Je vznešené chtít se stát pro lásku svatým, ale každý svatý musel napřed hřešit, pak se kál, a teprve potom se mohl stát svatým. Přeji Ti, aby ses svatým stal.A dávám Ti TIP!

Schi
02. 04. 2003
Dát tip
Připojuji se k Watukině... a tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru