Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

FESTMANIFEST ŽVIDIPISMU

07. 04. 2003
2
0
361
Autor
žvidipík

Pozor, pozor, prohlašujeme prohlášení. Toto prohlášení je obsahem manifestu, ve kterém je toto prohlášení zaneseno. Tímto stručným prohlášením chceme upozornit na novou filosofii, jejíž základní myšlenky jsou podrobně popsány v následujícím prohlášení. Proto doporučujeme si toto prohlášení pozorně přečíst, abyste naši filosofii řádně pochopili. Prvním bodem našeho prohlášení bude stručný úvod do Žvidipismu.

1. Žvidipismus pomalu vykrystalizovával postupem času již od počátku počátku. ( Tímto počátkem rozumějte počátek všeho počátku. Správnou otázkou v této fázi prohlášení jistě bude, co to počátek počátku vlastně je a není náhoda, jestli vás právě tato otázka napadla. Touto otázkou si filosofové všech filosofií lámou hlavu již od počátku počátku. Ale až Žvidipismu se podařilo nalézt adekvátní odpověď. Tato je však obsahem filosofie jako takové, nikoli tohoto prohlášení. )
Již na počátku počátku ho asi milovalo po( d )vědomí filosofujících filosofů všech filosofií. Dosud však nebyl prohlášen za plnohodnotnou samofunkční filosofii, nebo se ještě nikomu nepodařilo do podrobna zaznamenat všechny aspekty této filosofie, což jsme si v dlouhodobém horizontu dali za cíl my. V dalších bodech vás provedeme ostatními body prohlášení Žvidipismu.

2. Původní strohé záznamy, které zatím nebyly objevit, se nám doposud nepodařilo nalezeny. Rozluštění proto muselo proběhnout pomocí specifické metody tzv. Nuit-Meovy transcendenčně-humanické iracionální abstrakce, která je všeobecně uznávanou a známou metodou na celém světě a proto ji netřeba vysvětlovat. Rozluštěním pomocí výše uvedené Nuit-Meovy transcendenční-humanické iracionální abstrakce jsme dospěli.

3. Žvidipismus, se kterým jste se dosud mohli seznámit ve většině filosofických publikací neperte v Botas, nebo je již vyčerpán. Nyní prostor pro reklamu: Jste vyčerpaní? Máte deprese? Již nevíte, jak dál? Ano, zácpa je opravdu velký problém, jež se nesmí podněcovat. Právě pro vás přicházíme s naprosto jedninočním novým neuvěřitelným a přesto reálným a levným řešením.

Danny
08. 04. 2003
Dát tip
:))))))))

Sargis
08. 04. 2003
Dát tip
:)))))))))))))

posádka
08. 04. 2003
Dát tip
naše posádka podpora Žvidipík, protože margotka mít dneska narozeniny a my stvořitel mít taky narozeniny oni narozeniny v jeden den a Žvidipík velká vědec, my vidět, jeho moudrost daleko sahat, těšit se na další skvělá expertíza/expertýza/expertisa atd. ta naše posádka blbej Bob

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru