Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co mám rád

05. 04. 2003
7
0
768
Autor
beznávratu

jenom taková malinká momentka z pískoviště, nic víc :-) ... představte si, prosím, zářící dětské oči ... po-veď-se-mi-bá-bo-vič-ko jůůů, ta se poooveedlaaa!

 

Úsměvy maminek v písku

nad bábovičkami svých dětí

Šumící vítr ve větvích stromů,

mraky, co oblohou jen tak letí

 

A dětská radost,

co světu kolem září

 

*

 

.. a Ticho ..

co za tím je skryto

má rádo mne

tak jako všechno

~ tvořené ~

 

 
zvedavec
27. 10. 2003
Dát tip
je radosť poznať ťa bližšie :-)

alim
06. 04. 2003
Dát tip
i ja chci placat babovicky..jen tak..no jo...tak ne..ale tip placnu..:-))***

beznávratu
05. 04. 2003
Dát tip
a pak by tam patřilo ještě sluníčko, veverky, holoubci, kosi a taky krokodýli, koníci, prasátka, ovečky s beránkem ... a vlastně úplně všechno... :-)

houba
05. 04. 2003
Dát tip
asi máš podobnej náhled na svět :o) tip* a díky :o)

Tak - tohle píšu jen po přečtení prologu, protože ať se dál nachází cokoli, má nehynoucí úcta Ti patří za to "poveď se mi bábovičko...." Hodilo to se mnou o spoustu let zpátky, dobrých pět minut jsem tupě zíral kamsi za monitor a nyvě se usmíval. Díky díky díky. Už jsem to dlouho potřeboval. A teď si přečtu textík. Jooo. Udělalo mi to vážně radost. A kdybys ty koníky, sluníčka, žabky, šišky....a spoustu dalších věcí sem zapracoval, vůbec by to nevadilo.

woai
05. 04. 2003
Dát tip
tak to by mohl být ten kamínek na vahách, který mě přemluví k tomu, abych konečně měla dítě :-) možná to má smysl asi je to krásné je v tom spousta naděje radosti krásy života - tip :-)

T_O_M_
05. 04. 2003
Dát tip
Nádhera, krása. Líbí, líbí, líbí.... ...a ta říkanka v prologu... souhlas s Pištou. *

Flétnička
05. 04. 2003
Dát tip
:)♪*♪*♪* ...ta tvoje kamená "bábovička" tam pořád ještě stojí:) ....když si "ji" stavěl....měl si v očích jiskřičky dítěte...:)☼

beznávratu
05. 04. 2003
Dát tip
díky vám, že jste tak krásně dětští... :-) to z dětských očí, usmívání maminek a zvuku klepání lopatky o formičku jsem se jenom neuměle pokusil splácat slova .. sleeping_beauty: ono tam v pískovišti s dětma bylo i několik krásných maminek :-) a neviděl jsem tu něžnější část lidstva usmívat se sladčeji a krásněji, než právě s děťátkem a na děťátko ... :-) Flétnička: jůůů :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru