Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

McDonald's se slučuje s KFC

09. 04. 2003
3
0
649
Autor
Máslo

Máslo se slučuje s kačerem Donaldem. Kachní máslo jedině, v každé rodině!

foto

Dlouho připravovaná fůze společností McDonald's a KFC je už podle všeho na spadnutí. I poslední sporný pod, jímž byl název nově vzniklého molochu, byl již vyřešen - všechny provozovny budou prozatím označeny logy obou sesterských firem a nový název bude určen až po několika letech společné činnosti.

Přestože vše stále zůstává přísně tajné, instalace alternativních poutačů již začala. Lze se o tom na vlastní oči přesvědčit třeba na minule zmíněném Andělu. McDoKFC zřejmě testuje, jak na zdvojené názvy zareagují zákazníci. Nezdá se, že by tomu věnovali velkou pozornost, což je nejspíš v souladu s plány. Oficiální oznámení sloučení na sebe jistě nenechá dlouho čekat.

A co bude dál? Nová nadnárodní společnost plánuje pohltit nejen menší firmy fungující na stejném modelu, ale ve druhé fázy se zaměří i na klasické stravovací podniky a brzy zcela ovládne trh s potravou. Díky efektivnímu plánování pomocí nejmodernějších superpočítačů bude eliminována každá neefektivní činnost. Nikdo již nebude muset za jídlo platit a financování zajistí nová potravinová daň. Hamburgery poté budou zdarma a rovnoměrně rozděleny mezi všech 8 miliard lidí. Nebude hladovějících, každý dostane podle svých potřeb.


L3PROSÁNA
11. 04. 2003
Dát tip
nebude hladovějících ale bude víc nenažranejch!!!!!!!!!!!!!!! některý spojení holt stojí za hovno!!!*

SmartMio
11. 04. 2003
Dát tip
Tretie tisícročie dámy a páni. Megakorporácie, konglomerácie, hyperobchody ovládnu svet. Nutnosť. :-))))

velký uši....

Wopi
09. 04. 2003
Dát tip
:)

Velký hovno...

Toxman
07. 04. 2003
Dát tip
Jo myslíš komunismus, jeden už jsem měl tu možnost zažít a musím konstatovat, že to není systém pro mě (přestože některé myšlenky mohou na první pohled vypadat lákavě).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru