Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trochu jiná láska

08. 04. 2003
8
0
1863
Autor
OttoWolf

I tohle se občas stane...

TROCHU JINÁ LÁSKA

Seděl v křesle, které bylo z části utopené ve všeobecném nepořádku tmavého, červeno – modře vymalovaného pokoje. Kouřil třetí cigaretu a nervózně odklepával popel do přeplněného popelníku na poškrábané desce stolu. Naproti němu seděla ona na rozviklané točící židli. Usmívala se, ale byl to spíš ironický úšklebek. Díval se na ni,  a v tu chvíli ji nenáviděl, nejraději by ji rozbil hlavu železnou tyčkou schovanou pod křeslem, ale věděl, že by toho pak litoval – navíc problémy neřešil téměř nikdy násilím.

„Tak co zlatíčko, dneska mě nechceš?“ „Naposled se ti to dost líbilo, ne?“ Zašklebila se ještě víc, ale v očích měla nestydatou touhu a vyzývavost. Láska, kterou v těch očích kdysi hledal tam opět překvapivě nebyla. „Udělej si to sama ty děvko…“ Sykl podrážděně a už podesáté se podíval na dveře vedlejšího pokoje, za kterými ležela  v posteli jeho dívka. Byly obě stejně staré, ale každá jiná. Oproti křehké blondýnce s duší vypočítavé kurvičky, která teď seděla naproti němu byla bojovými sporty vytrénovaná tmavovláska  s naivní a plachou dušičkou spící ve vedlejším pokoji jejím pravým opakem.

Byl nervózní čím dál víc – nevěra je vždycky trochu riskantní záležitost, ale mít tyhle dvě naráz v jednom bytě, to už vypadalo na pořádný problém. „Proč jsi sem přišla, když víš, že tady mám ji?!“ Vyčítavě se obořil na blondýnku, které létaly v očích pobavené jiskřičky. „Právě proto drahoušku, víš?“ „Jen abych ti to tu trochu znepříjemnila – to jsem ale ošklivá, co?“ Ptala se sama sebe, pomalu a s důrazem na každé slovo. Přemýšlel co to je za formu duševního masochismu, protože věděl, že i když si věrnost nikdy neslibovali, představa, že on spí s někým jiným ji vytáčela a ještě víc zraňovala. Tyto neradostné myšlenky mu přetrhla tmavovláska, která náhle vešla do dveří. Měla na sobě své kouzelné černé krajkové prádélko a jeho župan. Na celém těle měla ještě žhavě rudé stopy jeho touhy. Strnula, když je uviděla oba spolu a všimla si, že je dost nervózní, a také ironického úsměvu, kterým ho zmrazovala drobná blondýnka.

Tmavovláska přešla pomalu pokoj a sedla si mu na klín. Všimnul si, jak se její sokyni ve vteřině rozšířily zorničky a leskly se, jak špičky namířených atomových raket. Už se nadechovala a pootevírala své třešňové rty /ještě je měla od něj rozkousané/, ale on ji zpražil pohledem, protože se bál všeho, co by mohla v přítomnosti tmavovlásky říct.

Blondýnka se ale nedala odradit. „Tak co, jak se ti to s ním líbí?“ „Dělá ti to něžně, nebo tě u toho svazuje, jako mě, hmm?“ „A říká ti taky kočičko, nebo už si konečně vymyslel něco originálnějšího?“ Tahle tři věty vypálené z rozkošných úst zastavily na chvíli čas v místnosti. Tmavovláska se pomalu zvedla z jeho klína a podívala se mu dlouze do očí. Čekal v nich nenávist a vztek, ale byly to oči zraněného zvířátka – překvapené náhlou zradou a nekonečně smutné. Strnule  a beze slova odešla do vedlejšího pokoje a začala si oblékat věci poházené kolem postele.

Nebyl schopen slova. Seděl zaraženě v křesle a do uší ho bodal krutý smích blondýnky, kterou tato scénka zřejmě dobře pobavila.

Tmavovláska se mezitím oblékla a vyšla z pokoje. Opět neřekla nic, ale pohled měla ještě vyčítavější a do očí se jí začaly drát první slzy, i když si při oblékání slíbila, že nebude plakat, alespoň ne před ním. Chtělo se jí křičet, zmlátit ho za tu zradu, ne zmlátit je oba, ale nakonec se přes slzy jen smutně pousmála a plačtivě zašeptala: „Sbohem miláčku…“ A se sklopenou hlavou pomalu odcházela.

Dál seděl v křesle, a každá vteřina se mu zdála dlouhá několik let. Zabořil si hlavu do dlaní a před očima mu prolétl celý krásný vztah, a toužebně vzdychající tmavovláska, která se už nikdy nevrátí. Také jemu se draly do očí slzy, ale ne smutku. Tohle byly slzy vzteku a zlosti, co drtil mezi zuby. „Ty čubko, pročs to kurva udělala, proč??“ Obořil se na blondýnku, která se sebevědomě usmívala. „Proč?“ „No nevim, asi mě to zrovna napadlo – co uděláš, hmmm?“ „Zmlátíš mě?“ A vyzývavě  se usmála. Věděl, že na to čeká, čeká, až po ní skočí a dá průchod svojí zlosti, ale nechtěl být jen loutkou v jejích rukou, nechtěl hrát tuhle hořkou roli podle jejího scénáře. „Ale vypadala smutně, co?“ Povzdechla si a zasmála se. Tenhle smích od ní neznal – byl cizí, cynický a krutý.

Cítil, že musí něco udělat, nemohla si přece s ním jen tak beztrestně hrát. Vyskočil z křesla a srazil ji ze židle na zem. Na chvilku se v její tváři objevilo překvapení, ale pak zase ten ironický úsměv, který tak dobře znal. „Ale copak drahoušku, špatně ses vyspinkal?“ Zeptala se ho posměšně. Tohle už na něj bylo moc. Napřáhl se a udeřil ji. Nejdřív dlaní a pak pěstí a znovu a znovu… Zarazil se s rukou napřaženou k další ráně a těžce oddechoval. Tekla jí krev z nosu a z rozseklého rtu, ale netvářila se, jako by jí to moc vadilo, spíš naopak. Slastně přivírala přivírala oči a slabě sténala. Klečel na ní a vnímal její vzrušení.. Začal z ní strhávat oblečení – nebránila se, naopak mu vycházela vstříc. Roztrhl jí blůzku a serval podprsenku. Zasténala, když jí začal prudce drtit její pevná prsa. Vytáhl ze zásuvky šňůru od lampičky a svázal jí ruce. Pak trhnul se zipem na jejích džínách a jedním tahem je stáhnul. Měla na sobě jen černé krajkové kalhotky a odevzdaně čekala. Cítil své vzrušení, které mu napínalo kalhoty až k prasknutí. Dalším tahem jí zbavil i kalhotek a prudce do ní vnikl dvěma prsty. Zakřičela a chtěla se bránit, ale on jí přidržel ruce svázané šňůrou a začal ji prudce šukat rukou.

Zaplavily ji vlny bolesti a rozkoše. Chtěla se bránit, ale znemožňoval jí jakýkoliv pohyb. „Ne,ne nech mě ty hajzle!“ Křičela, ale on si rozepnul zip kalhot a jedním prudkým pohybem do ní snadno vnikl. Zvrátila hlavu a znovu vykřikla. Začal prudce přirážet a chytil ji za vlasy. „Ty parchante, tohle nechci, slyšíš, nech mě!!“ Křičela na něj přerývaně, ale on ji nekompromisně šukal dál. Cítila teplo, které ji spalovalo až ke kořínkům vlasů a blížící se orgasmus, který v ní po chvilce explodoval, jako silná nálož. Zmítala se v jeho sevření, ale on ji držel bolestivě a pevně. Udělal se ve stejnou chvíli jako ona a během orgasmu jí vrazil ještě dvě silné facky. „Děvko, zkrvená děvko, nenávidím tě!“ Chroptěl při vyvrcholení. Ještě několikrát sebou křečovitě trhla a pak zůstala ležet, jako hadrová panenka.

„Proč jsi to udělala, proč?!“ Šeptal jí zničeně do ucha. „Víš zlatíčko, našli mi rakovinu a za měsíc bude po mě, takže jsem se chtěl před tím ještě trošku pobavit a pak si užít nejlepší orgasmus svýho Krátkýho života, což se mi díky tobě podařilo.“ Vpálila mu do jeho překvapené tváře. „Jo a mimochodem, víš jak se tvářila tvoje matka, když jsem jí řekla, jak…“ „NÉ ty čubko!!“ zařval a vytáhl zpod křesla železnou tyčku, kterou ji několikrát prudce udeřil do hlavy.

 

Rány ani necítila, zemřela už při první se spokojeným a vyrovnaným úsměvem na svojí andělské tváři… 


Earl_Grey
28. 07. 2004
Dát tip
Snaz se a budu navstevovat ;-).

OttoWolf
23. 07. 2004
Dát tip
Nojo s tím koncem je to fakt - nějak ho předělám, aby to bylo trochu reálnější. Já nepíšu jen o svým životě - píšu o spoustě silnejch situací, který zažívám nejen já, ale i lidi okolo mě - časem trochu zvětším svůj rozsah, tak navštěvujte pravidelně :-))

Earl_Grey
20. 07. 2004
Dát tip
Zajímavé osudy, opravdu zajímavé... :-) Život je zvláštní. Není to špatně napsaný, i když na tip to není. Konec už je fakt trochu slabší, tím myslím ty poslední dva řádky. S jedním nesouhlasím: Obhajovat psaní pouze o svém životě tím, že jinak by to byla nuda, je podle mě alibismus.

Elyanne
12. 03. 2004
Dát tip
Síla. Do nej.

Plopez
18. 09. 2003
Dát tip
To je Amérika...* Ale jinak ti povim, že ani za mák nevěřim motivaci postav. černovláska by to nevzdala jen tak jednoduše, snad mu trochu věřila, ne? blondýna s rakovinou, která chce někomu zničit život, pak mu ho zničí a that s all - trochu plochý. Ale má to koule, což se ospoustě věcí tady říct nedá

Něco mi to připomíná. Svět je sice postavenej na duplikátorství ale doufám že písmák ne.

OttoWolf
26. 05. 2003
Dát tip
nejsme osud...

...my jsme jenom božstvo chronických a infekčních chorob :)))

Taky mi to dost silně připomíná Sářinu Perlovou děvku, tam jsem měla pocit, že ona píše o tobě, tady mám pocit, že ty píšeš o ní... Máte taky velmi podobný sloh, co se týče delších povídek, nejste vy dva osud? Tip *

OttoWolf
19. 04. 2003
Dát tip
Já píšu vše zčásti podle skutečných událostí - jinak by to byla nuda. Nicméně Tmavovláska mi pak řekla, že by mi nevěnovala ani to sbohem... :-)

Squadrina
19. 04. 2003
Dát tip
A co ti řekla blondýna po té, co si přečetla, jak jsi ji hezky umlátil tyčí? O téhle povídce mi musíš říct víc. Připadá mi to šílený...ty vztahy, pocity....

Squadrina
19. 04. 2003
Dát tip
Mimochodem - DratdoWoka@seznam.cz To jsem já a docela mne potěší, když mi napíšeš. Možná že alespoň tvoje mejly jsou literárně na úrovni.

OttoWolf
16. 04. 2003
Dát tip
Squadrina - no řekl bych že existuje a dokonce je i tady na pismakovi :-)))

Squadrina
16. 04. 2003
Dát tip
Perlová děvka? To jsi napsal podle skutečný události?!?!? ( teda krom toho umlácení )

Squadrina
13. 04. 2003
Dát tip
Tohle že se stává? Jestli existuje holka, která by se v týhle situace bavila, tak ji chci vidět na vlastní oči!!!

majky1
13. 04. 2003
Dát tip
ty jo,fakt hodně drsný,ael dobře napsaný.to bych teda zažít nechtěla.

Mortimer
10. 04. 2003
Dát tip
jsem oněměn......t

Vážně jsem se výborně bavila, takže TIP :))

inari
08. 04. 2003
Dát tip
wow, docela síla. Hodně drsný, ale dobře napsaný. Takže tip

fungus2
08. 04. 2003
Dát tip
Oj. Drsnééé a dobře napsané.

0/5+T uf...no docela drsný...ale upoutalo mě to takže T :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru