Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Molotov koktejl

06. 04. 2003
4
0
1988
Autor
OttoWolf

Ten den se blíží...

Molotov koktejl, plameny jasné

                             spálí svět.

Molotov koktejl, řešení krásné

                              naposled.

Molotov koktejl, čertík je v láhvi,

                               co chce ven.

Molotov koktejl, spálí ti noc,

                              a spálí ti den.

Molotov koktejl, systém se hroutí

                              stoupá dým.

Molotov koktejl, směješ se sídlům,

                                hořícím. 


Vojcek
06. 11. 2005
Dát tip
To mi připomíná, když jsem dirigoval Šostakovičovu Leningradskou symfonii.

Saro, mas pravdu, ty diskuze jsou zajimavejsi urcite. A s tou revoluci...to by bylo na dlouho a tady se mi to rozebirat nechce, treba v poste :-)

LaraF: Revoluce PROTI VŠEM? A co takhle revoluce PRO VŠECHNY? :)) No a pokud jde o toto dílko, tak bohužel musím říct, že víc se mi tady líbí ty následný debaty.

No, napadalo me hodne reakci. Napriklad, ze se z Wolfa poseru, pokud se on jeste driv neposere z te sve revoluce,ale myslim, ze Sq´adrina (mimochoden bez te carky ten nick vypadal lip) to s tou superstar vyjadrila nadherne :-) Jo, odpor zije, Wolfe,ale zalezi na tom, jakej odpor :-) Ale ja vim, ze to nemyslis vazne, ty valy o ZHN, takze ti dam tip, abys mel nejakou motivaci na svoji revoluci. Jestli k ni fakt dojde, zucastnim se. PROTI VSEM.

Sq´adrina
24. 04. 2004
Dát tip
Řekla bych, že Česko našlo superstár.

OttoWolf
15. 10. 2003
Dát tip
To si ještě povíme - boj pokračuje, odpor žije!

Ano, něco odporného tu žije.....řekls to pěkně

Molotov koktejl, plamen hasne. Molotov koktejl, už není cesty zpět. Molotov koktejl, je to snad jasné. Revoluce, zaplač si naposled. A ty pujdeš na ten kandelábr první otíku.Těš se máme tě v seznamech. To: Slave of system: Vykydli je všechny a pak vykydli Otíka

Andulka
12. 10. 2003
Dát tip
:-)

Už se těším až budem sborově viset na kandelábru,což? Nevím k čemu tou ideou směřujete... Ale jediný co mě to připomíná je hláška : vykydli je všecky a pak vykydli sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OttoWolf
14. 06. 2003
Dát tip
Wopi...ale řádí nám tady kontrarevoluce? :-))

Wopi
13. 06. 2003
Dát tip
rovnostářká společnost je jedna z největších píčovin, co jsem kdy slyšel (a že už jsem jich slyšel věru dost)

Vojín: No, to jo! Ještě jsme se jen tak - náhodně - u žádného dílka nesešli, vid' ??? ;-D

A což takhle Hu-hu koktejl, ten už jsi měl??? ;))) Perfektní! Tip! * Vojín: Jé, Tě Ice - T!!!!! ;-D

soňa
29. 04. 2003
Dát tip
:)

dizzy
23. 04. 2003
Dát tip
oheň očistuje...ale aby očistil hříchy "mocnejch" papalášů, tak by opravdu bylo třeba, aby pohltil celou tuto zemi...a až pohltí jejich majetek, pak si budem všichni rovni...nikdo se nebude povyšovat kvůli majetku...budeme si rovni...tipík...

OttoWolf
23. 04. 2003
Dát tip
Rovnostářská společnost nám nespadne jen tak do klína, protože mocní se budou bránit. Musíme se připravovat...a to nejen mícháním čertíků v lahvičkách.

OttoWolf
20. 04. 2003
Dát tip
To je dobře, jestli se klepe :-)))) kdo jsou MY? Asi všichni ti, kteří stojí na druhé straně barikády proti tomuhle všivýmu systému lady. Proti armádě, policii, fašistům i tzv. demokratům - kapitalistům.

OttoWolf
19. 04. 2003
Dát tip
Zúčtujem a nebude to vůbec pěknej pohled...Naše planetka pak do luftu asi vyletí, protože vládci proti nám použijou ZHN /zbraně hromadnýho ničení/, ale bude to stát za to, aspoň jeden den si budeme moct říct, že jsme nestáli před nima shrbení, víš?

Squadrina
19. 04. 2003
Dát tip
Naivko.....Proboha, co je to za kecy o ZHN! Jasně, každej mocipán se ve dne v noci klepe, aby na něho náhodou nevlítla zdivočelá Antifa. Mimochodem - kdo jsou to ti MY?

Squadrina
13. 04. 2003
Dát tip
Příjde den z dolů jde plamen a dým! Příjde den, zůčtujem spolu... Ten den se blížil už tenkrát, blíží se do dneška a bude se blížit, dokud ta naše planetka nevylítne do luftu. Tak je to....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru