Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strach

22. 04. 2003
4
0
1387
Autor
ILoveYou

Seděl tam jako hromádka neštěstí a bylo vidět, že to v něm vře. Neřekl nic, protože si nechtěl kazit nádherný den. Druhý den se v něm ale všechno probudilo: zlobí se na mě, vyčítá mi mé chyby, vyčítá mi mé činy! Ale co když už jsem taková?!

 

 

Zlé vzpomínky vyvolávají slzy, které bolí víc než nůž

a ty když se na mě zlobíš je to hrůza hrůz.

"Nechci Tě ztratit už vůbec ne zkazit," to jsi říkal na začátku,

teď se jen bojím ať nepříjdu o tvou lásku.

Miluji Tě!


Milly
22. 10. 2003
Dát tip
Lidičky, láska není všechno!!!!!!!!!! Nemůže být- Jinak bych neměla pro co tu žít! (to jako když není vůbec, nebo není oboustranná) tj.láska partnerská-hlavní je pro mě láska k sobě a ke světu.

ILoveYou
22. 10. 2003
Dát tip
Děkuji lidičky za tipíky a Hipíky! Láska je krásná a teď právě žiju bez ní! Naštěstí mám své výborné přátele a možná už pomalu nacházím novou lásku! Pa I.L.Y.

sunnyangel
19. 10. 2003
Dát tip
davam tipa za to ze presne uplne tohle stejny se mi stalo asi pred ctyrmi dny...je to zatrcene hnusnej pocit...ale ted je vse uz v poradku..napsala jsi to uplne presne!!! vaz si ho a vaz si te lasky...

Fenne
19. 10. 2003
Dát tip
Tip a klub "hipíci" no jinak to nevidim;o)

ILoveYou
08. 07. 2003
Dát tip
Díky! Nedávno to byla upřímnost nade vše! Teď už jen vzpomínka na člověka, kterého jsem milovala!

815_0
08. 07. 2003
Dát tip
To znám - a je dobře, žes to vydala - o ňákej čas dopředu bys to určitě roztrhala a spálila...:) A to by byla škoda ! :)

815_0
07. 07. 2003
Dát tip
Myslím, že dílko je hodně moc upřímný a TIP si jednoznačně zaslouží :)

ILoveYou
05. 05. 2003
Dát tip
Jo a díky za tip File!

ILoveYou
28. 04. 2003
Dát tip
Já ho miluju strašně moc a doufám, že i on mě! Jsem ráda,že ho mám. A myslím, že oba si máme ještě mnoho co říct. Jen se občas ve vás chlapech nevyznám!!!:-) Láska je nádherná věc, kterou nechci ztratit, protože se bez ní žít nedá! I Love You!

Lowlander
27. 04. 2003
Dát tip
Juj, tohle je docela divoká diskuze :o) Faktem je, že zklamání dost bolí a špatně se přes něj přenáší a i dkyž se to podaří, vždycky zůstane něco, co člověka poznamená... Bohužel jsme zklamanim poznamenani všichni a proto se takoví musíme brát... s chybami a nedostatky, ale... nedělají nás právě ty nedostatky dokonalými? Není právě v chybách ta krása? (Vždyť i život je tak krásný právě proto, že je jedinečný, neopakovatelný a jen na dobu určitou)

Fil
25. 04. 2003
Dát tip
Atalay: Tady bych s Tebou nesouhlasil v tom závěru..."A co když se pleteš? Třeba se nezlobil-jen jsi špatně přečetla jeho tvář, jeho gesto?".... Ptz. výčitky poznáš tam se nespleteš a zvlášť, když jí to trápí.Tady v této oblasti se moc splíst nemůžeš.Nu jen názor.:-)) ILoveYou: I don´t want to be perfect, but about I´m.- i když vypadám strašně, nejím cibuli, jsem rádoby vtipný a většinou trapně a mám spousty chyb, tak i přesto mám lásku té NEJ dívky na světě....chápeš mě, co tím chci říct?.-)

Atalay
25. 04. 2003
Dát tip
Fil: Inu, proč ne.. ikdyž.. I jákolikrát jsem nasrán až k prasknutí, ale pak si řeknu, že o tom každý nemusí vědět nebo nechci ostatním kazit skvělou chvíli = nikdo to nepozná.... nebo mají strach se o tom zmínit? Tu nasranost ukážu jen tomu, komu ji chci ukázát - možná, kdo mi z ní může pomoci..... Proto i já se můžu plést v někom - pokud používá stejnou.... taktiku?! by Atalay

Atalay
25. 04. 2003
Dát tip
Fil: to víš.. když miluješ celým srdcem - pak jen ONA je pro tebe tou NEJ... teda.. pokud to není jen fráze z americkýho filmu... :-) by Atalay

Fil
24. 04. 2003
Dát tip
Nu tak to je, jako kdyby to napsala (dřív) Barunka:-)(doufám). Z pohledu klučiny to vidím asi takhle: Je to moc a moc těžký vpustit si do žil někoho, když máte za sebou pár zklamání.Když už to uděláte snažíte se ať si vzájemě obětujete vše.Vyčítání chyb je podle mě normální vlastnost ve vztahu a zažil si ji každý vztah. Nevidím v tom nic špatného,když se to nepřehání,(copak by někdo z vás chtěl mít vztah založený na neupřímnosti a dusit v sobě něco co se vám na Drahé nelíbí, když stačí právě tato malá „výčitka“ a ona velmi ráda Vás potěší tím , že to činit nebude) ptz. ten druhý to myslí dobře jen chce trošku toho svého milého/milou nasměrovat svým směrem, jelikož si myslí že si pak budou blíž. Jenže trvá to než si uvědomí, že to tak nejde a stejně to samo by mohla dělat ta druhá polovička. Ten křik a hádky ve vztazích není nic jiného než neshody v situacích, kdy se snažím nasměrovat toho druhého právě tím svým směrem, tou svou pravdou, proti jeho vůli. Samozřejmě, že neuznávám výčitky dennodenně a pramenící z nějaké žárlivosti,či jsou-li o netoleranci vůči tomu druhému přičemž on/ona Vás bezmezně miluje a jen to ubližuje. Někdo se přes to nikdy nedokáže přenést a je mi líto, když někdo napíše něco takového a že se trápí ve vztahu, kde se oba milují. Nevím…. Je mi Tě líto. Neomlouvá ho vlastně skoro nic- ani to , že je to dost těžké najít k sobě cestu. Mě to taky chvilku trvalo než mi vysvětlila, že měnit ji je zbytečné a teď bych jí to dokonce vyčetl, že není svá. Neříkám, že ve všem přec jen jsou vztahy o kompromisu a ústupek v jisté věci tomu druhému není oslabením mé pozice, ale posílením důvěry,věrnosti, lásky a nevím čeho všeho ještě ve vztahu.Každý se musí najít a myslím jestli se Ti dva milují tak není nic co by se nedalo překonat…..Držím Ti palce ať se to zlepší a milujete se navzájem bez výčitek tak, jako já s tou o patro výš:-)

Fil
24. 04. 2003
Dát tip
TIPík za život*

Fil
24. 04. 2003
Dát tip
A ještě mi to nedá, abych Ti neřekl jednu větičku: NOBODY IS PERFECT !!!

ILoveYou
24. 04. 2003
Dát tip
Díky za kritiku! nejsem si jistá jestli je to úvaha, ale jedno je jisté I AM NOT PERFECT!

Atalay
24. 04. 2003
Dát tip
Hele.. a co když je to tak jak to píše Fil výše? Pokud už opravdu něčím prošel, tak těmi výtkami ti chce třeba pomoci nebo dokonce předejít něčemu hroznému...? V tom tvém citátu to jasně je - "Nechci Tě ztratit, už vůbec ne zkazit." => Miluje tě asi víc než si myslíš.. = 1.část. V druhé půlce-má strach, že tě změní svým vlivem k špatnému=bude tě pred vším zlým varovat, pokud už tím prošel.. -> A občas z toho může být i výtka.. A co když se pleteš? Třeba se nezlobil-jen jsi špatně přečetla jeho tvář, jeho gesto? Good Luck! by Atalay :-)

Atalay
24. 04. 2003
Dát tip
P.S.: I do not want to be perfect!! by Atalay

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru