Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po čase opět.....

24. 04. 2003
0
0
643
Autor
Hatvajl

tak poslouchejte.budu to psat rychle mozna s preklepama a bez interpunkce.snad vam to nevadi.

ahojky.tak abyste vedeli vazeni.je mi 16 a jmenuji se Petr H-(to vam m usi stacit) toto jsem psal(predchozi blbosti) ve 14 letexch a to je u me nejvetsi puberta a tutiz i s ni spojena debilita.Navstevuji pet dni v tydnu ustav kteremu se u nas rika gymnasium.(jmeno je zbytecne).sportuji za repre floorball a posilovna.

 

 

 

Pisu to tu proto ze(ne kvuli 100 */* vymazum s tema mi muzete spocitat mb meho volneho mista! ale proto ze sem si to znovu po  roce precetl a zhjsitil jsme jak velke pako jsem byl..no docela jsme se nasmal asi 15 minut.tem doslova debilitam.

 

 

mozna(urcite)nejsem zadny super tvurce nadherne propracovanych del a ani nejsem zadny genius jak tam nedko psal.jsem normalni kluk.trochu devkar ale to je jedno.

 

 

docela rad bych zkusil napsat neco normalniho a kldine potom slyset vase nazory typu to je ale hustej VYMAZ!to uz mi nevadi kdyz vim ze me se to libi a ze ja jsem s ztim spokojenej.

 

snad mi rozumi takova rebecca 13 nebo ji podobna individua ktera se na me vyzivala...(ted sory rebeko ja uz tamty smazal ale opravdu ty tvoje me jedine doslava kdyz to reknu nahlas ,,nasraly" nejsme sprosty(to byvalo) ale cist krtitiky od tebe je jak divat se na zadek svy mamy. (abys tohle pochopila cetl jsme to s odporem a dost tvychj kritik sem ani neprectl)

 

 

proc jsme to psal??kdysy??no protoze s Dj sarancetem jsme chodili do poc ucebny na krouzek programovani a nudili jsme se a chteli jsme obdrzet co ..nejhustsi"kritku..a co?vyhral jsme...prima to je za mnou.

 

 

snad me vezmete vAZNE IDKYZ TO ASI STEJNE U ME NEMA CENU BUDE BRAK JAKO KDYSY.

 

 

s pozdravej BERSERK(ne to je forek) péťaaaaaaa :-))))(ten tu nesmi chybet     O  O

                    I

                 \__/

 

zdarek


j_i_r_i_k
17. 12. 2004
Dát tip
Hatvajl: Tak především pokud je pro Tebe špunt v zadku bez významu, tak věz, že pro leckoho ne, je docela rozdíl špunt v zadku mít nebo nemít... A dále sis tohle mohl odpustit, když napíšeš něco rozumnýho, lidi to vezmou, Písmák má krátkou paměť... Ale hlavně zkus, prosím, něco udělat s gramatikou, to je děs a leckdo Ti to tu nepromine...

Špuntík
26. 04. 2003
Dát tip
Hledám úvahu a nemohu ji najít??? Změň kategorii díla.... Díky špu

Hatvajl
26. 04. 2003
Dát tip
TOTO JE POUZE PRO TY KTERI ME ZNAJI.NE PRO VAS KDO NEVITE OC BEZI.PRO VAS TO JE JAK SPUNT V ZADKU.PROSTE BEZH VYZNAMU

Atalay
25. 04. 2003
Dát tip
Tož vitaj zpatky, soudruhu.... :-D by Atalay

Toyen
24. 04. 2003
Dát tip
tebe by měli vozit po poutích:-(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru