Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzpomínky Collina Powella

29. 04. 2003
0
0
892

Doufam ze to nebudete brát vázne.Kazdy normální clovek ví, ze Jehova neexistuje

 

Vzpomínky Collina Powella

Včera mi president řekl,
“Colline, vyser se na to,

šukat představitele NATO“

Řekl jsem, „ co může být lepšího,

Než vojet Blaira Tonyho ?“

To že prej nic není,

Zítra do Jeruzaléma pojedeme,

Jehovu tam vojedeme.

Když jsem do Jeruzaléma přiletěli,

Šaron s Barakem nás tam přivítali

Hned nám řekli,

že v synagoze podlahu vytřeli

a věřící odtud vyhodili

pak nám navrhli,

že by se k nám přidali.

Bush řekl, že teď ne,

Někdy příště můžete se přidat,

teď se jdete navzájem jebat.

 

Do synagogy jsme vešli,

Před hrobem jsme poklekli

Buš začal Jehovu vzývat,

Vtom se hrob začal otevírat.

Jehova víko rakve odsunul

a pak k nám vylezl.

Pak začal Buš Jehovu jebat

Já se k nim hned chtěl přidat,

Tak jsme tam všichni šukali,

Společně s Bušem

jsme Jehovo vojebali.

K ránu hotovi jsme byli,

Jehovu zas do hrobu jsme uložili.

 

Pište mi jen kladné kritiky.

Kdo napíše zápornou kritiku,

Souhlasí s tím ,

Že jeho matka byla židácká kurva

A jeho otec rabínská svině.


nin
21. 05. 2003
Dát tip
s židáckou kurvou jsi to přehnal, používání tohohle výrazu není vtipný.

Paranoicus
20. 05. 2003
Dát tip
Nějak nemůžu najít svou ztracenou toleranci, xakru ...

Autor by potřeboval pořádně kopnout do holeně!
(Nebo někam jinam.)

Litochowitz
20. 05. 2003
Dát tip
.........jéé, to je kravina....snad ještě něco napíšeš....a bez chyb, ruší mě to:-).........hale, neztratil si u nás v hospodě jarmulku?....

JRR
20. 05. 2003
Dát tip
Paranoicus: Taky jindy bývám tolerantní... Litochowitz: Ten je určitě z těch, co by je "arijci" pozavírali do koncentráků jako první-určitě má hrb, brýle, židovské a ukrajínské předky... :-)

Natasha
20. 05. 2003
Dát tip
Teda....Já, co se týče války jsem nestála ani na jedné straně,všechno má přeci své pro a své proti neříkám, že jsi to vyjádřil zrovna nějak slušně, ale je to tvůj názor a myslím, že není fér, aby ti ho někdo cenzuroval.Nikomu se tady nic necenzuruje, ne?A to, že chceš naštvat tím posledním odstavcem není fér, protože každý kdo tady něco napíše by měl být připraven přijmout jakoukoli kritiku a když někdo zkritizuje mé dílo taky se přece nestavím na hlavu.Nat

Lasy
15. 05. 2003
Dát tip
Zdravím Saddáme, ať už jsi kdekoliv a kdokoliv! Musím říct, že až dosud jsem se situaci kolem Tvé tvorby spíše smál, ale tohle mi nedalo - musím reagovat. Takže za 1) NEVÉŘÍM Ti, že cokoliv co tu píšeš myslíš vážně (krom neagtivních postojů k G. Bushovi), co si budeme nalhávat já i Ty -my oba víme, proč sem něco podobného píšeš - prostě se u toho jen královsky bavíš a stejně jako mě, je i Tobě jasné jak to na Písmáku chodí - lidé vezmou tuto excesi vážně a budou Ti jen dál nahrávat na další a další provokace ze Tvé strany. Nic víc nic míň. za 2) Jak jsem psal, až do přečtení poslední pasáže z tohoto dílka jsem Ti celkem fandil, protože patřím k lidem s podobnými názory jako Rebecca13 - že jen proto, jak píšeš nemohou ostatní tvrdit, že jsi debil atp. Bohužel slova jako "matka byla židácká kurva a otec rabínská svině" jsou ze Tvé strany už za pomyslnou hranicí "nevinné" provokace. Není to zase tak dlouho co je celý svět slýchával z rádia jako naprosto běžnou klasifikaci a podněty k nenávisti a následné genocidě, a i když je to více než 50 let stále máme jistého pana Adolfa v paměti a bohužel nejen jeho. nebudu Tě přemlouvat, aby ses polepšil nebo umírnil, protže vzhledem k charakteru Tvého publikování na Písmáku (alespoň pod nickem Saddám_Hussein - třeba pod jiným píšeš nádherné básně a povídky, kdo ví) je jasné, že by to mělo jen jeden efekt - ještě větší popichování do ještě prapodinějších provokací, jen Tě poprosím o jedno - zkus si představit, že bys nebyl mladý běloch v srdci Evropy s přístupem k Internetu, radiu, tv, počítači a s pohodlně dosažitelným vzděláním, v teple a pod střechou, najedený a napitý vodu a jídlem, které si můžeš bez problému dát v množství omezené jen tvou chutí . . . Zkus to prosím . . . Lasy.

Mone
15. 05. 2003
Dát tip
To jsi napsal pěkně Lasy, nijak vážně výblitek Saddáma_Husseina neberu, ale směšné mi to vůbec nepřijde. A bohužel to přesáhlo i únosnou mez. Souhlasím s tebou......

souhlas s teichmanem

JRR
13. 05. 2003
Dát tip
Ouuuiii... To je ale shit. A s tim o mý mámě nesouhlasim. I kdyby byla Židovka, což by mi nevadilo, kurva rozhodně ne, táta i kdyby byl rabín, svině taky ne. Ač je to v kategorii Povídky, tak to budu brát jako rýmovanou báseň... 1) Rytmus - slabé, báseň působí velmi dojmem nekonzistence (rozuměj:blbě drží pohromadě), když už Ti aspoň trochu sedne počet slabik, máš blbě přízvuky.... 2) Rýmy - Prosim Tě, zkus si řict "přiletěli-přivítali". Já chápu, že poslední dvě písmenka jsou stejná, nicméně to ještě neznamená rým. 3) Fakta - Také trošku pokulhává... Ten mrtvý není Jehova (Bůh, Hospodin, Jahve, Eli, ...) ale Kristus (Ježíš). Chápu, že ta trojjedinost v tom dělá trochu zmatek, ale ne zas tak moc, aby to člověk průměrné (asi i středně podprůměrné) inteligence nepochopil. A vůbec, Ty hajzle jeden, přestaň urážet mé náboženské vyznání a rasovou příslušnost mnoha a mnoha lídí, dopouštíš se tím trestného činu, a kromě toho brzo dostne plno lidí chuť Ti rozbít hubu. Aspoň virtuálně.
JRR
13. 05. 2003
Dát tip
PROČ?!!! Blbý tagy:-(

JRR
13. 05. 2003
Dát tip
To je ono...

Mone
13. 05. 2003
Dát tip
No pane jo, to si se zase projevil. Souhlas s JRR. Snad nejsmutnější je to, že to ani nemá nic z básně, nic z povídky, prostě je to výblitek, viz uklizečka.

Kandelabr
30. 04. 2003
Dát tip
není nad jemný intelektuální humor.

Fakt mi zaporný kritiky neposílejte, seru vám na ne

Skvělý... super dílo. Sláva Husseinovi. Kde se schováváš, kluku přičmoudlej? Doufám, že sis kvůli maskování nenechal oholit svůj výstavní knír. Mám návrh... vylezu z pekel a budeme šukat spolu... Jehova mi tuhle vyprávěl, jak se mu to s Bušem líbilo a že by si to taky rád zopakoval... teď bude mít narozeniny, že bych měl pro něj bezva dárek.

Yossarian
29. 04. 2003
Dát tip
jestli to má bejt umění, tak teda jo, ale nepiš to sem, když nechceš kritiku, tohle je totiž humus a vo ničem

uklizečka
29. 04. 2003
Dát tip
ty jsi tu zase nablil!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru