Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smutek

30. 04. 2003
0
0
461
Autor
Loop

kluk utíká

holka utekla

zůstali sami


kvůli počítání se netrap. věř strýčkovi, že to jde i bez něj (i když si strýček také myslí, že to haiku není:) ale jinak: ten rozpor, mezi tím, že někdo utíká... a přitom zůstává ((sám)) je dobrej. významotvornej. dělá napětí... a kupodivu i ty časy... pořád musím přemýšlet... že kluk utíká, ale holka je už pryč. a musím uvažovat... aha: že by to holkám bylo všechno jasný dřív než klucím? že by snad ten klučina utíkal už zbytečně - kdyby zůstal stát, tak stejně zůstane sám. a ještě neplejtvá energií... oj, nebo to bylo tak, že kluk začal utíkat, ale než se mu podařilo utéct, holka byla pryč... víš. atd. a tak to má bejt. hele o máji byla už napsaná celá knihovna - a má to pár stránek. ty máš šest slov a já tady potím nevím co nevím proč, ale už se to začíná v těch poměrech skoro rovnat máchovi a jeho literárně-historicko-kritickým reflexím... takže zdar, síly a těším na další kus. pošli mi pak aviso. dík.

Loop
02. 05. 2003
Dát tip
Sorry, že jsem to hodil sem, haiku to neni- neumim počítat stydim se :-)

Dejf
30. 04. 2003
Dát tip
Ech ... ale tohle teda asi nebude haiku

Krrk
30. 04. 2003
Dát tip
Ale no tak Dejfe, aspoň hvězdičku si tam mohl dát *

Áda116
30. 04. 2003
Dát tip
Kdo utíkal na jih a kdo na sever. Nebo východ a západ. Já nevim.

Prokletí
30. 04. 2003
Dát tip
1. toto není haiku 2. toto není ani básňa 3. toto by se dalo psát tak sprayem na lavičku v nádraží 4. Tě vůbec nemusí zajímat, že Ti to píšu ;o) tak jako tak se měj pěkně ;o))))))) m.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru