Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prosím přispějte

07. 05. 2003
1
0
429
Autor
všichni

Chtěl bych vyzkoušet \\\"kolektivní tvorbu\\\", proto pokud vás něco napadne, prosím pokračujte. Přezdívka je: všichni Heslo: 111111 Děkuji

začnu třeba takhle :

 

Sám mezi tisíci,

polykám mraky

v bezmezé touze

v jejich výživnost.

 

Tak hrozná je ta zlost,

když kradou straky

a to zlato pouze

ne slonovou kost.


815_0
07. 05. 2003
Dát tip
Hmmm - zajimavej napad... Aspon za originalitu davam TIP. Jinak si myslim, ze kazdej, kdo tady pise, chce psat sam za sebe... Tohle mi nako nesedi... Ale i tak - hodne stesti ! :o)

Zly
07. 05. 2003
Dát tip
Tohle je dobré. Jednou jsme to udělali v hospodě. Vedle u stolu seděla blunďatá kozínka s řetězem vyholencem svalnatým a my obutí do bot z tequily z ní nemohli spustit oči. Tak jsme vylosovali D., aby se šel zeptat, jestli by s náma nešla do sauny. No, řetěz nás nezabil, jen řekl "vodfič, rypáku", ale překonanou úzkost jsme vylili na papír.. a jak ke stolu chodili další a další lidové, četli to, hihňali se a připisovali různorůzné dějové výkrutnosti. Dopadlo to dobře, koupila to za jednu rundu barmanka. Akorát bych šel spíš do povídky. Básnička má sevřený tvar, v povídce můžou nastupovat postavy na každý zastávce a může to být docela rychlík.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru