Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pondělní glosa, 26. května 2003

25. 05. 2003
0
0
720
Autor
glosator

26. 05. 2003

 

            Poslance Ransdorfa vykázali krajané, kteří žijí v New Yorku z jejich recepce pořádané na počest Čechomoru, který úspěšně zakončil tamní turné. Krajané vykázali poslance proto, že kvůli režimu, který on propaguje, muselo spousta z nich z naší republiky odejít. No, jakpak by ne, vždyť se těm lidem nedivím, že jim nemůže Ransdorf přijít na oči. Asi bych se zachoval stejně. V této souvislosti je na snadě další otázka a to: Jestli to není náhodou nedemokratické chování, když (bohužel) je Komunistická strana normální parlamentní stranou a u nás v republice máme parlamentní demokracii??? Myslím, že by se k takovým věcem mělo přistupovat individuálně a v tomto případě bych to považoval jako opodstatněné chování.

 

            S velkým zaujetím jsem sledoval včerejší Partii na televizi Prima. Hosty byli Petr Nečas a socialistický ministr práce a soc. věcí Škromach. Pan ministr evidentně nezvládl svou roli v tomto pořadu. Host takového pořadu by měl stát tak trochu nad věcí a ne reagovat podobným způsobem, jakým se zachoval pan Škromach. Je pravda, že nebylo dostatečně korektní i chování paní moderátorky, ale i přesto by se taková osobnost měla trošku krotit. Mezi námi: Však mu takové jednání ale patřilo.

 

            Poslanec Svatopluk Karásek řídil auto v opilosti. Jak neuvěřitelné a nemyslitelné u faráře. Hlavně takový člověk by se měl chovat podle pravidel chování nejen silničního provozu. To, že nevyužil svou imunitu je pochopitelné a nedovedl bych si u něj představit něco jiného. Ale tohle ho neomlouvá. Prostě se to tady těžko jen tak změní…

 


ursi
27. 05. 2003
Dát tip
hlavu.

ursi
27. 05. 2003
Dát tip
A co jako by se mělo změnit? Jako že se lidi přestanou dopouštět přestupků? A která strana by to měla zařídit? Možná když budeš ještě chvíli glosovat,tak se všichni źastydí a chytnou za hlavu. ,

waldekke
26. 05. 2003
Dát tip
Škromach je Škromach. Špidla je alespoň hodná. W.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru